Létrehozva: 2023.02.21.

Alapjogokért Központ: A gender-propaganda a gyerekekre leselkedő, legnagyobb veszély

Ez nem „egy jópofa szivárványos dumcsi”.

Az Alapjogokért Központ szerint a gender-propaganda nem „egy jópofa szivárványos dumcsi”, hanem a gyerekekre leselkedő, legnagyobb veszély.

 

 

Alapjogokért Központ: A genderpropaganda a gyerekekre leselkedő, legnagyobb veszély

Az Alapjogokért Központ bejegyzésében felhívta a figyelmet arra, hogy veszélyes mintákat honosíthat meg a genderlobbi

Fotó: Alapjogokért Központ

A jogi elemző- és kutatóintézet kedden a Facebook-oldalán azt írta, „nincs mit csodálkozni” azon, hogy az utóbbi hetekben több olyan pedofil bűncselekményre is fény derült, amelyet nevelők, tanárok követtek el, ugyanis „a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott civilek” évek óta „trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el” a pedagógusokat, hogy „vállalják fel legkülönfélébb szexuális orientációjukat”.

Ez a trenírozás egyben „bátorítás” is, amely alapján egy tanár „feljogosítva érezheti magát arra, hogy ha ennyi minden belefér a szexualitásba és annak megélésébe”, akkor ez lehetőség a „legbetegebb hajlamok gátlástalan kiélésére is” – vélekedett a központ.

 

Azt is írták, hogy a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott „civileket” az Európai Bizottság is támogatja, közben pedig a magyar gyermekvédelmi törvényre hivatkozva nem adja ide az országnak járó forrásokat.

„A pedofíliára nincs bocsánat, a genderpropaganda pedig nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekeinkre leselkedő, legnagyobb veszély” – fogalmazott az Alapjogokért Központ.

Az Európai Parlament (EP) plenáris ülése a múlt héten vitát folytatott az egységes piac hatékonyabb működést célzó nem vám- és nem adóügyi jellegű akadályok felszámolásról szóló jelentésről. Baloldali képviselők azonban még ebbe a jelentésbe is bele akarnak erőszakolni egy Magyarországot kifejezetten a gyerekvédelmi törvény miatt támadó szövegrészt.

Tóth Edina, a Fidesz Ep-képviselője felszólalásában rámutatott, mindez újabb felháborító példája a genderőrület erőszakos nyomulásának.

„Mindent megteszünk, hogy ezt a nyomulást megállítsuk. El a kezekkel a gyermekeinktől!” - hangsúlyozta a képviselő.

Tóth Edina elmondta, hogy az EP baloldali többségének durva politikai nyomásgyakorlása az első ránézésre ártalmatlannak tűnő, az egységes piacon a nem vám- és nem adóügyi jellegű akadályok felszámolásáról szóló jelentés parlamenti vitája során is jól látható.

„Szomorú, hogy számos képviselőnek fontosabb a genderőrület, mint a gyermekek testi és lelki fejlődése. Nem fogunk engedni a nyomásnak, megvédjük a gyermekeket” - tette hozzá a képviselő.

„Meggyőződésem, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha az EP-ben a valódi problémákkal foglalkozunk, azért kell dolgoznunk, hogy az egységes piac zavartalanul működjön. Csakis így érhetjük el, hogy az Európai Unió valóban versenyképes legyen a globális színtéren. Ehhez semmi köze a genderőrületnek” - zárta felszólalását a politikus.

Amerikai szülők a gender-őrület ellen

Az LMBTQ-propagandát szakmányban az iskolai oktatásra zúdító Biden-kormányzat törekvéseivel szembe szállva – különösen az Egyesült Államok déli, szövetségi államaiban –

a szülői szervezetek százszámra távolíttatják el azokat a könyveket, amelyek többsége – mint az a PEN America tanulmányában is olvasható –  LMBTQ-karaktereket

és/vagy az amerikai történelem faji és rasszista kérdéseit, az LMBTQ-identitást vagy a szexuális felvilágosítást tárgyalja”.

Hogy milyen szellemű ez a felvilágosítás, arra választ ad az egyik „cenzúrázott” könyv miatti háborgás, melyet a tanulmány idéz. Ebből kiderül: „a Hamupipőke halott című ifjúsági fantasy regény szerzője a klasszikus tündérmese újra gondolását mutatja be, egy queer fekete lány főszereplésével”.

Minősítget a PEN

A szülői érdekvédő szervezetek nyomására számos szövetségi állam törvényhozása is reagál. Floridában például törvényt fogadtak el (Florida Parental Rights in Education Act), amely tiltja az úgynevezett „nemi identitásról szóló tantermi oktatást”, tehát a kisdiákok LMBTQ-szellemű, tanórák keretében történő befolyásolását. Mindeközben

az amerikai iskolai könyvtárakban tomboló LMBTQ-propaganda mellett állt ki a PEN America nevű egyesült államokbeli írószövetség, amely honalpján közölt, húszoldalas tanulmányában most „cenzúrát” emleget.

A könyvekkel szembeni fenntartások „leggyakrabban nem az egyénileg cselekvő, aggódó szülőktől származnak, hanem politikai és érdekvédelmi csoportoktól, amelyek összehangoltan dolgoznak azon cél elérése érdekében, hogy korlátozzák, milyen könyvekhez férhessenek hozzá a diákok az állami iskolákban” – így minősítik a gyermekeikért kiálló szülőket a PEN America honlapján megjelent tanulmány szerzői.

origo.hu

Hatalmas bejelentés: marad a Fradiban a magyar válogatott sztárfocista

ripost.hu

Gyászol a Buckingham-palota: mindenki szíve összetört

borsonline.hu

Megszületett az új rapkirály: G.w.M büszkén öleli magához kicsi fiát - FOTÓ

magyarnemzet.hu

Itt találták meg a Verőcei hajótragédia újabb áldozatát

mindmegette.hu

Végre eljött a mi időnk! Elismerték, hogy a magyar konyha egyik népszerű alapanyaga igazi szuperzöldség!

hirtv.hu

Mennek a francia katonák Ukrajnába

ripost.hu

Jön a változás, 3 csillagjegy életébe szól bele az univerzum

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. május 27-június 2.: A problémák hétvégére szertefoszlanak

ripost.hu

Teljes a káosz Dárdai után, vadásznak az edzőre Berlinben

ripost.hu

Most jött a hír: tömegkarambol történt, ezekben a percekben is mentenek

ripost.hu

Ők azok a szerencsés csillagjegyek - nekik hozza el a szerelmet az idei nyár, a főboszorkány szerint

ripost.hu

Megtaláltuk Daniellát… - Facebookon adta hírül a rendőrség a szomorú hírt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Hajléktalanok vertek tábort a Mariahilfer Strassén Bécsben

POLITIK

Újabb 100 milliárd eurót pumpálnának a háborúba, már Trump győzelmére készülnek

POLITIK

Három ukrán férfi nyilatkozott: A háborút nem lehet túlélni

POLITIK

A 2022-es magyar választást külföldről befolyásoló hálózat ma is aktív

POLITIK

Donald Trump: Orbán Viktor nem akar háborút, én sem akarok

POLITIK

Magyar választók adatai Soros támogatóinak cseh cégénél

POLITIK

A háború fokozódik. Belgium 30 vadászrepülőt ad Ukrajnának

POLITIK

Nem akarnak katonák lenni a férfiak Ukrajnában