POLITIK

Szerző Ripost

2 hónapja

Magyargyűlölő szélsőséges LMBTQ-aktivista lett az új EP-alelnök

Újabb provokáció?

Újabb provokációt hajtott végre az Európai Parlament, amely a korrupt Eva Kaili helyére egy militáns LMBTQ-aktivistát választott alelnöknek. A luxemburgi szocialista, Marc Angel élen járt Magyarország elítélésében a gyermekvédelmi törvény miatt és folyamatosan kampányol azért, hogy az iskolákban minél korábban kezdjék el a gyerekek oktatását a transz- és gender identitásokról.

A korrupciós bűncselekmények vádja miatt leváltott Eva Kaili helyére egy szélsőséges LMBTQ-aktivistát választott alelnöknek az Európa Parlament (EP) baloldali többsége.

MARC ANGEL ÉVEK ÓTA GYŰLÖLI MAGYARORSZÁGOT, MERT HAZÁNK NEMET MONDOTT AZ ERŐSZAKOS LMBTQ-LOBBIRA.

A luxemburgi szocialista képviselő kifejezetten büszke arra,hogy az EP-LMBTQ csoportjának vezetésével élen jár a magyar és a lengyel gyermekvédelmi intézkedések elleni brüsszeli nyomásgyakorlásban. Örömét fejezte ki, amikor az Európai Bizottság bejelentette a kötelezettségszegési eljárást Magyarország és Lengyelország ellen is.

Barátja az elítélt bosszúpornós

Marc Angel társelnöke az EP-LMBTQ csoportjának, amely a vezetésével többször is Magyarország megbüntetésére szólított fel a gyermekvédelmi törvény miatt. A baloldali politikus a Facebook-oldala alapján jó barátságot ápol a bosszúpornós Cyrus Engererrel, aki szintén tagja az LMBTQ-csoportnak, és javaslattevője volt a Magyarországot elítélő EP-határozattervezetnek még 2021 nyarán.A MÁLTAI MUNKÁSPÁRT BRÜSSZELI KÉPVISELŐJÉT KORÁBBAN KÉT ÉV FELFÜGGESZTETT BÖRTÖNBÜNTETÉSRE ÍTÉLTE A BÍRÓSÁG, MIUTÁN LEJÁRATÓ SZÁNDÉKKAL PORNOGRÁF FELVÉTELEKET TERJESZTETT A VOLT FÉRFI PARTNERÉRŐL, AKI SZAKÍTOTT VELE.

Nyomást gyakoroltak a Bizottságra

Amikor a Bizottság eljárást indított a magyar gyermekvédelmi törvény miatt, valamint a lengyelek ellen szintén egy hasonló ügyben, Marc Angel úgy nyilatkozott, az LMBTI csoportjuk élen járt az ügyben, és nyomást gyakoroltak a Bizottságra, hogy járjon el ezekben az ügyekben.

Írásaiban isTÖBBSZÖR TÁMADTA A GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNYT ÉS ÖRÖMÉT FEJEZTE KI, HOGY AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG VÉGÜL BEJELENTETTE A KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁST MAGYARORSZÁG ÉS LENGYELORSZÁG ELLEN IS EBBEN A KÉRDÉSBEN.

 

A Népszavának adott interjúban 2021 decemberében úgy fogalmazott: „Igaz, a dolgok lassan mennek, de fenntartjuk a nyomást, egy hónappal ezelőtt a LIBE - a parlament állampolgári jogi bizottságának delegációja látogatott el Magyarországra, és az Európai Parlament egy héten belül elfogadja a jelentésüket. Mindemellett várhatóan hamarosan ismét összeülnek a tagállamok európai ügyekért felelős miniszterei, hogy megvitassák a magyar és lengyel jogállamiságot fenyegető veszélyeket a hetes cikkely szerinti eljárás keretében.A parlament nyomást helyez a Bizottságra, hogy cselekedjék ezekben kérdésekben.

Angel szerint nagyon korán el kell kezdeni az LMBTQ oktatását a gyerekeknek

Az EP elnökkel közösen adott nagy interjúban azt nyilatkozta, rendkívül fontos az LMBTQ-val kapcsolatos oktatás kérdése az iskolákban, valamennyi tagállamban, hogy átfogó képet kapjanak a transz- és gender identitásokról és az interszexualitásról. Szerinte mindezt valamennyi korosztály számára elérhetővé kell tenni, nagyon korán el kell kezdeni az LMBTQ-kérdések oktatását az iskolákban.

Marc Angel

Egy Facebook-bejegyzésében a magyar gyermekvédelmi törvényt kritizálva azzal hencegett, hogyA LUXEMBURGI RTL-NEK KÉSZÍTETT VIDEÓT A PRIDE FELVONULÁSRÓL, AMIT KIFEJEZETTEN GYEREKEKNEK SZÓLÓ HÍRMŰSORBAN FOGNAK LEVETÍTENI.

A luxemburgi politikus-aktivista nagy eredménynek tartja, hogy az EP LMBTQ-zónának nyilvánította az Európai Uniót, ami szerinte erős üzenet Lengyelországnak és Magyarországnak. Angel ügyel arra, hogy külső megjelenésével is folyamatosan népszerűsítse a szivárványos ideológiát: transzvesztitákat és transzneműeket (vagyis azokat akik műtéteket végeztettek magukon) kiemelő LMBTQ zászlóját szinte mindenhová magával viszi, sőt abba szokott beöltözni, más LMBTQ kiegészítőkkel.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Új szintre lépett a háború, megérkeztek a harckocsik Ukrajnába

origo.hu

Putyin elmondta, meddig fog harcolni Oroszországgal a Nyugat

borsonline.hu

Ezzel az olcsó házipraktikával csillogni fog a leégett serpenyő

vg.hu

Így lesz bankválságból növekedési válság – lefullad az amerikai gazdaság motorja

ripost.hu

„Lecseréltelek” – üzent Marics Peti

mandiner.hu

Puzsér Ábrahám Róbertnek: Ha nem lett volna felvilágosodás, legfeljebb tőzeget szedhetne a cigány származásával

vg.hu

Erőszakos tüntetések törtek ki Franciaországban a nyugdíjak miatt! Térképen mutatjuk: Európaszerte most mire számíthatnak a nyugdíjba vonulók!

astronet.hu

Igaz történetek: az öngyulladás rejtélye

sonline.hu

A Provident Pénzügyi Zrt. Kereskedelmi Tanácsadó munkatársat keres

ripost.hu

Mindenki rohant segíteni: tragédia történt egy budapesti plázában

ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek szerencsét hoz a Merkúr-Jupiter együttállás

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

A baloldalon Gyurcsányék a legerősebbek, Karácsonyék szinte láthatatlanok

POLITIK

Áremelkedések? Brüsszelt teszi felelőssé a legtöbb magyar

POLITIK

Bevallotta a 13 éves tini: ő fojtotta meg 4 éves kistestvérét

POLITIK

Egyre erősebb a migránsellenes hangulat Németországban

POLITIK

Ezeknek az élelmiszereknek csökkent jelentősen az ára...

POLITIK

Beindult az árverseny a hazai boltokban

POLITIK

Most a NAV lép a guruló dollárok ügyében.

POLITIK

Nyomoznak a DK politikus ügyében