Létrehozva: 2023.01.21.
Módosítva: 2023.01.21.

Így adta el magát a korrupt magyar baloldal...

És brüsszeli szövetségeseik.

Még annál is több pénz érkezhetett Amerikából a dollárbaloldalnak, mint amennyiről eddig tudtunk, derült ki Kocsis Máté pénteki Facebook-bejegyzéséből. A Fidesz frakcióvezetője kérte az újabb információkat tartalmazó dokumentumok titkosításának feloldását, mert, mint fogalmazott, „az ország szuverenitását durván sértő, példátlan akcióról van szó". Újabb bizonyítékok láthatnak napvilágot arról, hogy a baloldal a magyar érdekeket elárulva – jó pénzért – külföldi érdekek szolgálatába állt. Közben fokozódik a brüsszeli baloldali korrupciós botrány is, egyre szélesedik az érintettek köre. A magyar baloldal ebben is érintett lehet. Jól látható: a pénzéhes baloldal dollár- vagy eurómilliókért bármit elárul.

Új fejlemények láttak napvilágot a dollárbaloldal ügyében a nemzetbiztonsági bizottság pénteki ülésén - erről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője írt közösségi oldalán. Mint hangsúlyozta,

A MAGYAR VÁLASZTÁSOK BEFOLYÁSOLÁSÁRA TÖBB PÉNZ ÉRKEZETT KÜLFÖLDRŐL, MINT EDDIG GONDOLTÁK, ÉS EGYRE INKÁBB TISZTUL A KÉP A HAZAI BALOLDALI ÉS LIBERÁLIS SZEREPLŐKET ILLETŐEN IS.

 

 

Kocsis Máté hozzátette, hogy mivel a pénteken megismert jelentés 2052. december 31-ig került szabályszerűen titkosításra, ezért a részletekről nem adhat tájékoztatást, de kezdeményezte a titkosítás feloldását, mert

AZ ORSZÁG SZUVERENITÁSÁT DURVÁN SÉRTŐ, PÉLDÁTLAN AKCIÓRÓL VAN SZÓ, AMELYRŐL MINDEN MAGYARNAK JOGA VAN TUDNI.

A jelentés titkosításának feloldása után tehát újabb részletekre derülhet fény a dollárbaloldal botrányában. Mint ismert, a baloldal kampányfinanszírozási botrányát Márki-Zay Péter bukott miniszterelnök-jelölt robbantotta ki, amikor elszólta magát arról, hogy az országgyűlési kampányban rengeteg pénzt kaptak az Egyesült Államokból.

Az Egyesült Államokból érkeztek milliárdok a baloldal kampányáhozFORRÁS: MTI/SZIGETVÁRY ZSOLT

 

Először 1,8 milliárd forintnyi dollárról volt szó, majd kiderült, hogy ez az összeg 3 milliárdra is rúg, Kocsis Máté pénteki bejegyzése alapján pedig még ennél is több amerikai pénzt használhatott fel a baloldal.

NYILVÁNVALÓ UGYANAKKOR, HOGY A GURULÓ DOLLÁROK NEM JÓTÉKONYSÁGBÓL ÉRKEZTEK: KÜLFÖLDI PÉNZEK KÜLFÖLDI ÉRDEKEKET SZOLGÁLNAK.E

A magyarországi dollárbaloldalnál nem különb a brüsszeli baloldal sem

Mindeközben újabb és újabb részletek látnak napvilágot az Európai Parlament botrányáról. Ahogy arról az Origo is folyamatosan tudósít, egyre többeket érint a brüsszeli korrupció.

Az Eva Kaili szocialista EP-alelnök nevével fémjelzett ügyben először az derült ki, hogy Kaili és társai Katar érdekében dolgoztak, cserébe pedig rengeteg pénzt kaptak, aztán az is, hogy a marokkói titkosszolgálat is alkalmazta őket. A hatóságok számos házkutatást tartottak, több millió eurónyi készpénzt és ajándékokat foglaltak le, Eva Kaili azóta is börtönben van. A hatóságok szerint ugyanis nem védekezhet szabadlábon, mert fennáll a gyanúja annak, hogy bizonyítékokat próbálna meg eltüntetni.

Eva Kaili, az EP szocialista alelnöke nem csak politikusoktól, hanem multinacionális vállalatoktól is fogadhatott el pénztFORRÁS: BAMA

 

Brüsszelben tehát

A MAGYARORSZÁGI DOLLÁRBALOLDALHOZ HASONLÓAN, BRÜSSZELI BALOLDALI POLITIKUSOK RENGETEG PÉNZT KAPTAK KÜLFÖLDI ÁLLAMOKTÓL AZÉRT CSERÉBE, HOGY AZ ÉRDEKEIKET KÉPVISELJÉK.

A legújabb fejlemény, hogy hivatalos forrásokra hivatkozva több lap is arról számolt be, hogy Kaili nemcsak Marokkótól és Katartól, hanem multinacionális vállalatoktól is elfogadott kenőpénzt politikai befolyásolásért és „ügyintézésért" cserébe.

A legfrissebb információk egyik megdöbbentő részlete, hogy

A BRÜSSZELI ÜGYÉSZSÉG A NAPOKBAN VIZSGÁLATOT INDÍTOTT AZ ASHTON KUTCHER ÉS DEMI MOORE HOLLYWOODI SZÍNÉSZEK TULAJDONÁBAN LÉVŐ THORN TECHNOLÓGIAI VÁLLALAT BRÜSSZELI TEVÉKENYSÉGÉVEL KAPCSOLATBAN.

 

A gyanú szerint ugyanis a cég egy leendő európai közbeszerzés megnyerése érdekében a törvénytelen eszközöktől sem riadt vissza, és több baloldali európai politikust, köztük Eva Kailit is megvesztegette.

A dollárbaloldal a brüsszeli botrányba is belekeveredett

A brüsszeli korrupciós ügy aktáiba nem láthatunk bele, így nehéz pontosan megjósolni, hogy a szálak pontosan merre vezetnek – nyilatkozta az Origónak Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője.  Mint mondta, a magyar baloldal érintettsége az ügyben logikusnak tűnhet: nemcsak párttársa a DK-nak és az MSZP-nek Eva Kaili, de elvtelenségüket, pénzéhségüket és megvehetőségüket már számos alkalommal bizonyították az elmúlt években.

Legutóbb éppen amerikai érdekköröknek adta el magát guruló dollárokért cserébe a magyar baloldal, és még mindig nem tudni, mire tettek ígéretet ezért cserébe, ha esetleg megnyernék az április választást.

Ráadásul egyre több bizonyíték mutatja azt, hogy a Gyurcsány-féle baloldal politikusai, DK-s és MSZP-s képviselők jó viszonyt ápoltak Kailivel.

Eva Kaili és Gurmai ZitaFORRÁS: ORIGO

Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára mellett az MSZP-s Gurmai Zita és Ujhelyi István is jó viszonyban lehet a letartóztatott korrupt alelnökkel.

Kaili mellett Ujhelyi István egy rendezvényen FORRÁS: ORIGO

Ráadásul a napokban döbbenetes új információkra bukkant az Origo a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban, ugyanis

 

AZ EURÓPAI PARLAMENT KÜLÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK (AFET) EGYIK EMBERI JOGI JELENTÉSE ALAPJÁN JOGGAL FELTÉTELEZHETŐ, HOGY AKIK MEGSZAVAZTÁK, ÉRINTETTEK A BRÜSSZELI KORRUPCIÓBAN. MÁRPEDIG KÖZTÜK VAN SZINTE AZ ÖSSZES MAGYAR BALOLDALI EP-KÉPVISELŐ, KÖZTÜK GYURCSÁNYNÉ, CSEH KATALIN ÉS A JOBBIKOS GYÖNGYÖSI MÁRTON IS. 

A Manu Pineda képviselő nevéhez köthető, emberi jogi vonatkozású jelentésben Marokkó és Katar egyaránt pozitívan szerepelnek, ráadásul a jelentésből nem derül ki egyértelműen, hogy vajon miért támogatta ilyen erőteljesen a szocialista és a liberális Renew frakciók tagjainak többsége a kuvaiti és katari állampolgárok vízummentességét. 

A botrány tehát egyre nagyobb mind a magyarországi dollárbaloldal, mind a brüsszeli baloldal ügyében, sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből. Ami azonban bárki számára egyre nyilvánvalóbb lehet: a baloldal elég pénzért bárkit és bármit elárul.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösség oldalán ismertette a legújabb fejleményeket a dollárbaloldal botrányos finanszírozásával kapcsolatban. Mint közölte, a vizsgálatok alapján még több pénz is érkezhetett a baloldalhoz, mint amennyit eddig tudtunk. A politikus kezdeményezte az új információkat tartalmazó dokumentumok titkosításának a feloldását. Ezzel a lépéssel az emberek teljes egészében betekintést nyerhetnek az exkluzív dokumentumokba.

Új fejlemények láttak napvilágot a dollárbaloldal ügyében a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén - írja bejegyzésében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Mint hangsúlyozta,a magyar választások befolyásolására több pénz érkezett külföldről, és egyre inkább tisztul a kép a hazai baloldali és liberális szereplőket illetően is.Mivel a ma megismert jelentés 2052. december 31-ig került szabályszerűen titkosításra, és így a részletekről nem áll módomban tájékoztatást adni, ezért kezdeményeztem a minősítés feloldását - tette hozzá.

Remélem hamarosan mindenki számára elérhető lesz a jelentés, hiszen az ország szuverenitását durván sértő, példátlan akcióról van szó, amelyről minden magyarnak joga van tudni - zárta bejegyzését a politikus.

Minél magasabb pozícióban van valaki, minél közelebb van a döntéshozatal befolyásolásához, annál nagyobb a valószínűsége, hogy érintett egy ilyen ügyben – mondta el Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet elemzési igazgatója az Origónak azzal kapcsolatban, hogy kiderült, a korrupt brüsszeli politikus, Eva Kaili nemcsak Gyurcsányékkal, de az MSZP vezető politikusával is jó viszonyt ápolt. Boros Bánk az interjúban kifejtette, hogy most az Eva Kaili-üggyel lebukott a dollárbaloldal, de nem tudjuk, hány ehhez hasonló ügy lehet az elmúlt évtizedekből, amelyekről nincs ismeretünk. Ez lehet politikai együttműködés, de lehet anyagi alapú együttműködés is – tette hozzá. Arról, hogy mi a véleménye a dollármédia hallgatásba való burkolózásáról, az igazgató azt mondta, hogy itt már nincs mit mosdatni, nem lehet félremagyarázni, hiszen itt emberek ülnek előzetes letartóztatásban. Itt tényeken alapul az, amit eddig csak vélelmezhettünk: miszerint, hogy Brüsszel korrupcióval terhelt.

A brüsszeli korrupciós botrány központi alakjáról, Eva Kaili letartóztatott baloldali EP-képviselőről már korábban kiderült, hogy Gyurcsánynéval kiváló kapcsolatban van. Most olyan képek kerültek nyilvánosságra, amelyek Kaili és az MSZP egyik vezető politikusának, Gurmai Zitának a kapcsolatát bizonyítják. Meddig érhetnek a szálak, mennyire lehet érintett a dollárbaloldal ebben az ügyben?

Gurmai Zita aktív résztvevője volt a nemzetközi baloldalnak, több szálon kötődött hozzájuk. Összességében a brüsszeli korrupciós ügyet látva elmondható, hogy

 

MIND A MAGYARORSZÁGI, MIND A NEMZETKÖZI BALOLDAL HÁLÓZATKÉNT MŰKÖDIK, AMI MÁR NAGYON RÉGÓTA TEVÉKENYKEDIK, CSAK KEVÉS FIGYELMET KAPOTT EDDIG.

Úgy tűnik, hogy kellett ez a botrány ahhoz, hogy ráirányuljon erre a figyelem. Ezelőtt még a baloldal békében, teljes nyugalomban végezte ezt a tevékenységét, napi rutinná vált az együttműködés. A baloldalon természetessé vált az is, hogy segítik egymást, amelynek történelmi hagyománya a kommunizmus kezdeti időszakára nyúlik vissza. Emlékezzünk csak erre a mondatra: „Világ proletárjai egyesüljetek!". Tehát ez a fajta szoros kapcsolat nem most kezdődött, ez a baloldal egyik kulturális jelensége:

HÁLÓZATSZERŰEN MŰKÖDIK, ÉS A HÁLÓZAT KÜLÖNBÖZŐ SZEREPLŐI A HÁLÓZAT ÉRDEKEIT ÉRVÉNYESÍTIK MINDEN OLYAN FÓRUMON, AHOL JELEN VANNAK.

A dollárbaloldal kampánypénzbotránya fényében mi történne, ha kiderülne, hogy a brüsszeli ügyhöz is közük van?

Egyrészt már a 2010 előtti kormányzásukkal elérték, hogy elveszítették a hitelességüket az emberek többségének szemében, ugyanis az az időszak is különböző botrányokkal és korrupcióval volt terhelt, de feltételezhetően most ellenzékben is ugyanezt folytatják. Másrészt fontos hozzátenni azt is, hogy itt egy konkrét ügyről van szó, de valójában ennél vélhetően sokkal súlyosabb a helyzet a háttérben.

Most ezzel az üggyel lebuktak, de nem tudjuk, hány ehhez hasonló ügy lehet az elmúlt évtizedekből, amelyekről nincs ismeretünk. Ez lehet politikai együttműködés, de lehet akár anyagi alapú együttműködés is.

Elképzelhető, hogy Gurmai Zita érintett a brüsszeli korrupciós botrányban?

Ennek a hálózatnak a magyarországi tagjai bármilyen ügyben érintettek lehetnek, akik valaha is kapcsolatban álltak más országban vagy Brüsszelben tevékenykedő elvtársaikkal. Minél magasabb pozícióban van valaki, minél közelebb van a döntéshozatal befolyásolásához, annál nagyobb a valószínűsége, hogy érintett egy ilyen ügyben.

Mi áll annak hátterében, hogy ilyen mértékben hallgat a dollárbaloldal és a dollármédia is?

Mert rendkívüli módon kellemetlen ez az ügy.

ITT MÁR NINCS MIT MOSDATNI, NEM LEHET FÉLREMAGYARÁZNI, HISZEN ITT EMBEREK ÜLNEK ELŐZETES LETARTÓZTATÁSBAN.

Itt a tényeken alapul az, amit eddig csak vélelmezhettünk: miszerint, hogy Brüsszel korrupcióval terhelt, és ilyenkor azt a technikát alkalmazza a baloldali média, hogy inkább próbálják elhallgatni. Egyébként a hálózat elsősorban nemcsak a baloldali politikusok között működik, hanem a politika és a holdudvar között is, ami Magyarországon most már egyre inkább dollármédiának nevezhető. Ennek az elhallgatásnak az a célja, hogy minél kevesebb káruk származzon ebből a botrányból.

Nemrég derült ki, hogy a balosok a kampányidőszakban vécépapírral szerettek volna kampányolni, de a kormányváltás legfőbb eszköze nem készült el időben, mármint az összes, így egy csepeli raktárban rohadt 347 ezer tekercs toalettpapír, amit aztán valahogy megszerzett a Kétfarkú Kutya Párt és szétosztott - írja korábbi publicisztikájában Bohár Dániel riporter. A Megafon tagja emlékeztetett, hogy a baloldal 3 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárból kampányolt, és ezekből a pénzekből vehették feltételezhetően a vécépapírokat is.

Bohár Dániel azzal kezdte írását, hogy 

amikor arról írok, hogy a baloldalon lényegében teljes alkalmatlan emberek vannak, akkor alábecsülöm őket, mert még a képzeletet is felül tudják múlni.

 

Emlékeztetett rá, hogy nemrég derült ki, hogy

A DOLLÁRBALOLDAL A KAMPÁNYIDŐSZAKBAN VÉCÉPAPÍRRAL SZERETETT VOLNA KAMPÁNYOLNI,

de a kormányváltás legfőbb eszköze nem készült el időben, mármint az összes, így egy csepeli raktárban rohadt 347 ezer tekercs toalettpapír, amit aztán valahogy megszerzett a Kétfarkú Kutya Párt és szétosztott.

Bohár Dániel - Riporter Lejátszás -2:45 Némítás További megjelenítési beállításokHD Váltás teljes képernyőreIde kattintva megnézheted a Facebookon. www.facebook.com/watch/?v=1970618953288117 Kezdés: Kezdés: : Videó hivatkozásának másolása Beágyazási menü megnyitása Facebook Megosztás a Facebookon Messenger Küldés üzenetként WhatsApp Küldés a WhatsAppban Twitter Megosztás a Twitteren Másolás fejlesztői oldalunkon. részletesebben is tájékozódhatsz a Facebook-videók beágyazásáról. Beágyazási kód Vissza Megosztás

 

Sokat elmond a történetről, hogy még a viccpárt is teljesen kikészült a baloldal bénaságától - írja Bohár. A riporter szerint 

A DOLLÁRBALOLDAL 3 MILLIÁRD FORINTNAK MEGFELELŐ AMERIKAI DOLLÁRBÓL KAMPÁNYOLT, ÉS EZEKBŐL A PÉNZEKBŐL VEHETTÉK FELTÉTELEZHETŐEN A VÉCÉPAPÍROKAT IS.

Ugyanis egy olyan oldalról lehetett ezeket rendelni (amikor még lehetett), amit az Ezalényeg nevű balos propagandaoldal kiadója üzemeltet. Róluk pedig tudni lehet, hogy

CSAK HOZZÁJUK TÖBB MINT 1 MILLIÁRD FORINTNYI DOLLÁR ÉRKEZETT A KORÁNYI DÁVID ÁLTAL ÖSSZESZEDETT AMERIKAI PÉNZBŐL.

 

 

Igen, jól érti az olvasó. A balosok az amerikai kampánypénzből kb. 40 milliót vécépapírra költöttek. És igen, ilyenkor felmerül az is, hogy ezek kormányozni akartak. Úgy gondolom, hogy ez a történet tökéletesen megmutatja, hogy jelenleg hol tart Magyarországon a baloldal

- szögezte le Bohár Dániel, aki annak a véleményének is hangot adott, miszerint

így kezdem megérteni, hogy miért nem nyitott meg a Blaha nyilvános vécéje együtt a térrel. Lehet, hogy eddig nem volt hozzá vécépapír. Most viszont már van. 347 ezer tekercs. Amerikai dollárokból. Magyarország, baloldal, 2023.

 

 


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország a front több pontján előretört, Ukrajna katonai toborzást indított

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

hirtv.hu

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

vg.hu

Botrány: sorra fogják a kínai kémeket Németországban

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

mindmegette.hu

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Ez a magyar CPAC igazi célja

POLITIK

A dollárbaloldal az utolsó perceket is kihasználná Brüsszelben

POLITIK

Orbán Viktor beszédével ma kezdődik a CPAC HUngary

POLITIK

Palesztinpárti tüntetések, zsidógyűlölet az USA egyetemein