Létrehozva: 2022.09.17.
Módosítva: 2022.09.17.

Ne legyenek kétségeink: ismét a Soros-hálózat ítélte el Magyarországot

Ezt írta az Alapjogokért Központ főigazgatója a Facebookon.

‼️👽 Ne legyenek kétségeink: ismét a Soros-hálózat ítélte el Magyarországot

📰🧙 Gwendoline képviselő egyik ‘felkészítője’ - az OSF, a Helsinki, az Amnesty, a Transparency stb. mellett - a szintén a nyílt társadalom hálózatához tartozó Human Rights Watch volt, ezt a képviselő Európai Parlamenti adatlapjáról tudhatjuk. Ez a szervezet régóta azt állítja, hogy Magyarország nem demokrácia többé. 2020-ban arról írtak cikket, hogy Magyarországon “10 millió ember él önkényuralom alatt”.

😵‍💫 A HRW 'szakértői segítséget' nyújtva végig manipulálta a folyamatot Gwendoline képviselőn keresztül a saját, nyílt társadalom utópiájának megfelelő narratíva szerint. És hol volt a legnagyobb visszhangja a Soros-szervezetek diktálta EP-s mesedélutánnak? Igen: a Soros fizette hazai médiában (444, Telex). És kik szavazták meg a jelentést? Annak a magyarországi baloldalnak az EP-képviselői, mely baloldal kampányát a szintén a nyílt társadalomhoz tartozó Action for Democracy finanszírozta.

📺 Az már csak apró adalék, hogy a ‘választási autokrácia’ kifejezés, csakúgy mint korábban a ‘hibrid rezsim’, mind Soros-finanszírozta politológusok agyszüleménye - onnan került át szakértői tanulmányokba, onnan a progresszív médiába, onnan a Gwendoline asztalára tett 'szakértői' összefoglalókba, majd most Gwendoline képviselő-asszony hazug jelentésébe.

🇪🇺📝 Ceterum censeo: a Soros-fizette NGO kitalálja az aktuális szófordulatokat, ezt szakértői anyagként beviszi az Európai Parlamentbe, ott a képviselő beírja a jelentésébe, aztán megszavaztatják az EP-vel. Vagyis továbbra is felhatalmazás és a számonkérhetőség terhe nélkül működő 'civil szervezetek' gyakorolnak nyomást az Európai Parlamentre, és ez egyszerre legitimációs és demokrácia-probléma. Ugyanis a nemzeti kormányainkat legritkább esetekben négy évente elszámoltathatjuk a szavazatainkkal: dönthetünk, hogy folytassák, vagy menjenek.

💪🇭🇺 Soros NGO-i tekintetében senkinek sincsen ilyen lehetősége, és felhatalmazást sem nyújtott számukra senki, hogy nemzeti belügyekbe avatkozzanak önkényesen. Aki nem érti, hogy mi a probléma a Soros-szervezetek nyomásgyakorlásával, az nem érti a felhatalmazás és a törvényes legitimáció demokratikus játékszabályait. Ha ezek elvesznek, akkor NGO-zsarnokság és álcivil diktatúra vár ránk. Ezért kell minden erőnkkel hazánk szuverenitását védeni Soros György szervezeteivel szemben is.

😪 Mert tisztán látszik, hogy a szerdai, Európai Parlamentben megrendezett fikciós mesedélután és a hazánkat érintő súlyos és hazug vádak azt bizonyítják, Soros György a fejébe vette: ha Orbán Viktor megbuktatása nem sikerül a magyar választások bőkezű befolyásolásával - Márki-Zay, a DatAdat, korábban Karácsony és Bajnai Gordon pénzelésével -, akkor a Soros-hálózat Brüsszel manipulálásával tesz kísérletet arra, hogy megakadályozza a hazánknak járó EU-s források kifizetését és ezzel antidemokratikus kísérletet tegyen az Orbán-kormány megbuktatására.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

vg.hu

Vaskupola Magyarországon: végre megérkeztek az izraeli csúcsradarok – fotók

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

vg.hu

A Richter bevétele 10 százalékát fordítja kutatás-fejlesztésre, meg is van az eredménye

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút

POLITIK

Az oroszok újra Herszont támadják

POLITIK

A brit légierő hat vadászgépe Romániába érkezett