Létrehozva: 2022.06.06.
Módosítva: 2022.06.06.

A patkányozó DK-s politikus most Trianonon gúnyolódik

Niedermüller Péter újra Magyarországra támadt.

Szerző Ripost

A Gyurcsány-párti Niedermüller Péter korábban rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény heteroszexuálisokat, most pedig kijelentette, hogy Trianonnak köszönhetik a határon túli magyarok a szabadságukat, a nyílt társadalom és az Európához való tartozás esélyét - írja a Fidesz közleménye.

Niedermüller Péter haladéktalanul távozzon a magyar közéletből és kérjen bocsánatot a gyalázatos kijelentéséért! A Gyurcsány-párt szövetségesei pedig határolódjanak el a nemzeti önbecsülésünk ellen intézett durva támadástól - követeli a nagyobbik kormánypárt.

Kirekesztő, gyűlöletkeltő mondatok: felidézzük a Rákosi-korszakot idéző kijelentéseket Niedermüllertől Békés Gáspárig

Egyre erőszakosabban nyilvánulnak meg a keresztény egyházakkal, hívőikkel szemben a baloldali politikusok, megmondóemberek, saját táborukon belül elvétve van következménye a botrányoknak.

„Hogyha megnézzük azt, mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, (…) akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük” – fogalmazott tavaly január 23-án az ATV-ben a DK erzsébetvárosi polgármestere, Niedermüller Péter.

A gyurcsányista városvezető felháborító kijelentését követően sokak a lemondását követelték, a polgármesteri hivatal elé tüntetés is szerveződött, ám Niedermüllerben valószínűleg fel sem merült a lemondás gondolata, hiszen még egy antirasszista kitüntetésben is részesült, amit a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségétől kapott.

Ezután nem sokkal a Népszavában megjelent Pápai Gábor karikatúrája, amely Müller Cecília országos tiszti főorvost ábrázolta, amint a kereszten szenvedő Jézus Krisztusról kijelenti: „Alapbetegsége függőséget okozott”. A botrányos karikatúra ügyében Vejkey Imre, a KDNP frakcióvezető-helyettese pert indított a lap ellen, de keresetét a Fővárosi Törvényszék bírája visszautasította.

Az országos tiszti főorvos személyén való gúnyolódás egyébként nem új keletű. Korábban a Népszava publicistája, Szegő Péter arról értekezett közösségi oldalán, hogy ha ő lenne a miniszterelnök, megkérné a „nem-zet Cilikéjét”, vegye le a keresztet a nyakából közszereplései alkalmával. A 444-es Bede Márton pedig fasisztának titulálta a főorvost.

A keresztények és Müller Cecília gyalázása után új célpontot talált magának a baloldal. Berki Jánosné, Bátonyterenye DK-s önkormányzati képviselője közösségi oldalán sértegette a papokat. Kijelentette: „Utálom a pedofil, mocskos papokat, mind az, fel kéne akasztani őket”. Ez után, ahogy az Niedermüllernél már bebizonyosodott, sem a gyurcsányista képviselőnő, sem a pártja nem kért bocsánatot.

Csiki Szabolcs, Pusztaszabolcs álcivil alpolgármestere is gyalázta Szűz Máriát a Facebookon. A férfi a közfelháborodásra reagálva kifejtette, minden ismerőse tudja, hogy ő toleráns, de „hogy a kedélyek lecsillapodjanak pár emberben (…) megkövetem azokat a vallásos embereket, akikből rossz érzést váltott ki a kommentem.” Csiki tisztségéről nem mondott le, félszívű bocsánatkérésének motivációja is inkább politikai volt.

Megdöbbentő volt az is, amikor kiderült, hogy a Karácsony Gergely-féle Fővárosi Önkormányzat szélsőségesen keresztényellenes „szakértőt” foglalkoztat. Békés Gáspár korábban a Magyar Ateista Társaság (MAT) Forradalom című blogján azt vetette fel: „Jogi szempontból egyértelműen illegitim a keresztelés, na de hogyan lehetne felszámolni a gyakorlatban?”. A botrány miatt kirúgott „környezetügyi szakértő” a MAT egyik rendezvényén azzal is eldicsekedett, hogy a társaság elnökével, Waldmann Tamással megpróbálták fényfestéssel szivárvány színűre világítani a Gellért-hegyi keresztet.

Erzsébetváros és Újbuda közel 130 millió forint értékben szerződött Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával - derül ki  még tavaly az Origo számításaiból. A baloldali kerületvezetők folyamatosan szórják a pénzt a haveroknak, miközben a főpolgármesterrel karöltve a nehéz költségvetési helyzetre panaszkodnak.

Karácsony Gergely a 2019-es kampányzáróján kijelentette, az a célja, hogy a városháza lopásra alkalmatlan legyen, „mert a közpénz arra való, hogy a köz javát szolgáljuk, nem pedig arra, hogy a haverok zsebét tömjük vele tele”.

Ennek ellenére ma már teljesen természetes a baloldalnál, hogy egyes polgármesterek nyíltan talicskázzák ki a közpénzmilliókat egy jogerősen elítélt, börtönviselt bűnöző ügyvédi irodájának.

Az Origo összesítéséből kiderül, az erzsébetvárosi és újbudai önkormányzat tizenöt hónap alatt minimum tízszer szerződött Czeglédyékkel.

Az erzsébetvárosi önkormányzat hivatalos oldalán elérhető információk szerint Niedermüller Péter, DK-s polgármester négy szerződéssel alkalmazta Czeglédy Csaba ügyvédi irodáját. Először három hónapra (2019. november 1.-december 31.) kötött szerződést velük, 1.270.000 forint értékben. Ezután szintén három hónapra (2020. január 1.- március 31.) két feladatcsoport ellátásáért összesen havi 2.900.000 forintot fizetett ki nekik. Az elérhető adatok szerint ennek végösszege 13.335.000 forint volt. A baloldali polgármester egy kilenc hónapig tartó (2020. április 1.-december 31.) bruttó 33.147.000 forint értékű megbízási szerződéssel ajándékozta meg őket. Az idei év elején sem fukarkodott a közpénzzel: 46.245.780 forintért bízta meg őket.

A Czeglédy-megbízások Erzsébetvároson kívül Újbudán összpontosulnak. A hivatalos adatok szerint László Imre, a kerület DK-s vezetője hat alkalommal vette igénybe az iroda szolgáltatásait, összesen (minimum) 35.400.000 forint értékben: az önkormányzati választás után november 1-jével kötött először szerződést velük 6.000.000 forint (2020.december 31-ig) összegben. A táblázatban szerepel még két darab 1.000.000 forintos tétel is, mindkettő 2019. november elejétől az év végéig tartott. Ezenkívül 2020. február 1-jétől kezdődő, és 2021. január 31-ig tartó időszakban 4.050.000 forinttal bízta meg őket. Ugyanebben az időszakban található még egy 12.600.000 forintos kifizetés is; Niedermüller Péterhez hasonlóan László Imre is gondoskodott Czeglédyék jó hangulatú évkezdéséről: az iroda 2021-ben havi 900 ezer forint + Áfa megbízási díjra jogosult az önkormányzat jóvoltából. Ezenfelül (tárgyalásonként) 25 ezer forintos (+Áfa) óradíjért láthatja el az önkormányzat peres képviseletét. Ez számításunk szerint 10.800.000 forintot jelent.

Czeglédy Csaba irodájának sorozatos, közpénzből való megbízása nemcsak azért problémás, mert a főváros, a baloldali kerületek folyamatosan pénzhiányra panaszkodnak, és mert a budapesti baloldal csúcsra járatta a haverok közpénzből való megtámogatását. Hanem azért is, mert Czeglédy Csaba egy jogerősen elítélt, jelenleg is büntetőeljárás hatálya alatt álló bűnöző, akinek tavaly még a kamarai tagságát is felfüggesztették.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

mandiner.hu

Feljelentést tettek Varga Judit drámai interjúja után

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút

POLITIK

Az oroszok újra Herszont támadják

POLITIK

A brit légierő hat vadászgépe Romániába érkezett