11 hónapja

Megjelent a Ripost7 legújabb száma

Ezen a héten is rengeteg megdöbbentő és érdekfeszítő írás található a Ripost7-ben, melyből most egy kis ízelítőt adunk.

Csak látszat a baloldali összefogás

A baloldali összefogás csak álom marad Egerben. Az 50 ezres városban működő Jobbik szervezetének leesett a tantusz: csupán biodíszletek lehetnének a DK-s jelölt, Berecz Mátyás kampányában. Szerintük ráadásul az egész kampányt a szocia­lista Mirkóczki Zita irányítja. Sneider Tamás, a Jobbik korábbi elnöke úgy fogalmazott:

„Tizenöt év után egy korszak zárult le a volt pártom fennállásának történetében azzal, hogy az egri szervezet is feloszlatta magát.”

Fotó: Facebook

A volt jobbikos politikus szerint „a baloldallal való összefogás egyik sorsdöntő gyengesége” is megmutatkozik ebben a feloszlásban. Hozzátette: azok a volt jobbikosok, akiket évtizedek óta jobboldali, konzervatív emberként ismertek, a saját hitelességüket építenék le, ha szemrebbenés nélkül beállnának egy DK-s pult mögé azokban a körzetekben, ahol a DK jelöltje nyerte az előválasztást.

További részleteket olvashatsz – többek közt a kudarcba fulladt az ellenzéki aláírásgyűjtésről és Márki-Zay másik követelésének elutasításáról – a Ripost7 február 1-jén megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Karácsony Gergelyék elpusztítják a több száz éves történelmi épületeket Budapesten

A recept ugyanaz: a baloldali városvezetők önkényesen döntenek, aztán hiába tiltakozik mindenki – helyiek, civil értékőrzők és politikusok –, gyorsan eladják a több száz éves múltú épületeket, Budapest történelmi örökségének helyszíneit. Azok pusztulnak egy darabig, majd jöhet a buldózer, és a történelmi helyből ingatlanberuházás lesz…

Fotó: MTI

Eltűnt Csillaghegy legendás vendéglője

Így dózerolták le a Bivalyos csárdát, Csillaghegy legendás vendéglőjét. Az ingatlan értékesítéséről a járványidőszak alatt Óbuda DK-s polgármestere, Kiss László egyszemélyben döntött, a telekre és az épületre egyetlen pályázó volt, aki a piaci árnál jóval alacsonyabban vette meg.

Fotó: Facebook

A Római-part közelében 5 éve üresen álló kultikus csárdát az új tulajdonosa már le is bontotta, a Metropol értesülései szerint többlakásos társasház épül majd a történelmi épület helyén. Az óbudai önkormányzat a piaci ár feléért adta el...

Veszélybe került a híres Haggenmacher-villa

Az államnak kellett közbelépnie, különben a baloldali városvezetők újabb áldozata lett volna a zugligeti kultikus villaépület, a Haggenmacher-villa. A főváros az év végén hipp-hopp, egy hónap alatt eladta a házat és körülötte az erdőt is. Aztán kiderült: jóval áron alul elkótyavetyélték az ingatlant, amit már 2005-ben is 1,5 milliárdra becsültek, most meg 508 millióért adták el...

Fotó: Fortepan/Bojár Sándor

Szerencsére az állam közbelépett, élt elővásárlási jogával, így sikerülhet megmenteni az épületet, ahol Kossuth Lajos is bujdokolt.

További meglepő részleteket olvashatsz a Ripost7 február 1-jén megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Wolf Kati: Azt a mintát igyekszem szülőként átadni, amit én is kaptam otthon!

Kezdetét vette az egyik legkülönlegesebb zenei műsor. A Dal 2022-ben idén is 40 produkciót ismerhet meg a közönség. A zsűriben Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter mellett egy régi-új ítész, Wolf Kati foglal helyet. De nemcsak erről, hanem a családjáról is kérdeztük.

Fotó: adal.hu

Ripost7: A zsűritagok között ön az egyetlen, aki egy tehetségkutatóban vált országosan ismertté. Ezáltal talán még inkább átérzi az előadók helyzetét. Az ilyen tapasztalat könnyebbé teszi a szakmai kritikát?

W. K.: „Mindenképpen. Jóllehet, egész életemben énekeltem, valóban egy tehetségkutató segített abban, hogy az egész ország megismerje a hangom. Végigjártam a szamárlétrát; a pályám kezdetén vidéki klubokban, kis közönség előtt léptem fel, majd jött a televízió és idővel a nagykoncertek. Pontosan tudom, milyen érzések kavarognak az előadókban, hiszen egy ilyen jellegű televíziós műsor óriási kiugrási lehetőség, és mivel élő adásról van szó, nagyon kell koncentrálni.”

Ripost7: Jóllehet, a magán­életét évek óta féltve őrzi, tudvalevő, hogy rendkívül összetartó, szeretetteljes családban nőtt fel.

W. K.: „A családom a mai napig a legbiztosabb pont az életemben. Szerencsés vagyok, mert a szüleimmel bizalmas és közeli a kapcsolatunk. Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnénk egymással telefonon, és amikor csak lehet, személyesen is találkozunk. A szülői ház a családunk bázisa, a két bátyámmal együtt ott újra gyerekek lehetünk. Édesanyám általában finomabbnál finomabb falatokkal kényeztet bennünket és hatalmasakat beszélgetünk, nevetünk.”

Édesapjával, Wolf Péterrel (Fotó: Instagram)

Ripost7: Egy kis- és egy nagykamasz lánya van, velük is jól boldogul? Mi a kedvenc közös elfoglaltságuk?

W. K.: „Tisztában vagyok vele, hogy haladni kell a korral, és a modern technika, a telefon, internet nem ördögtől való – mi is szoktunk együtt filmeket, videókat nézni –, de...

Az interjú folytatását megtalálod a Ripost7 február 1-jén megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meztelen mellekkel állt színpadra Rita Ora - fotók

origo.hu

Salma Hayek hatalmas melleit nézhette a teljes násznép - fotó

life.hu

Ezek a csillagjegyek olyan híreket kapnak 2023-ban, ami örökre megváltoztatja az életüket

vg.hu

A számok nem hazudnak: 1600 milliárdos lyukat ütött a magyar költségvetésen az Európai Unió

metropol.hu

Lincshangulat, üvöltözés a buszon: az utas csak jegyet szeretett volna vásárolni -VIDEÓ

mandiner.hu

Magyarország korruptabb, mint Katar és Ruanda – állítja a Transparency

origo.hu

Újabb sztártól búcsúzik a világ

mindmegette.hu

Szaftos és kiadós! Itt egy szuper székelykáposzta recept, ami valójában pesti

ripost.hu

Kitálalt a matróz: Soha nem hallott, megdöbbentő részletek a Hableány-tragédiáról

ripost.hu

Leleplezték a Sztárban Sztár versenyzőjét, forrnak az indulatok

heol.hu

Kényelmet és extra kedvezményeket nyújt a Lidl digitális szórólapja(x)

she.life.hu

Kedves lányos anyukák! Kérlek, beszélgessetek a lányotokkal az intim higiéniáról!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

POLITIK

Kiszámoltuk, hol mennyi sört kapunk ugyanannyi pénzért

POLITIK

Totális cenzúra az Eötvösben, a diákok nem beszélhetnek a vesztegetési botrányról

POLITIK

Botrányos felvétel: pénzért árulják az iskolai helyeket a budapesti elit gimnáziumban

POLITIK

Hatalmas veszteségei lehetnek a kárpátaljai dandárnak

POLITIK

Soros Györgytől jöhetett a pénz a dollárbaloldalhoz

POLITIK

Mihalik Enikő lebuktatta Korányi Dávidot

POLITIK

Nyugalmazott amerikai ezredes: önmagában semmi értelme tankokat adni Ukrajnának

POLITIK

Afgán és szír bevándorlók estek egymásnak a Vajdaságban