Létrehozva: 2022.02.14.

Deutsch Tamás: Az európai baloldal és Brüsszel jogállamisági dzsihádot folytat

Az európai baloldal és a brüsszeli bürokrácia jogállamisági dzsihádot folytat Magyarország és Lengyelország ellen, a jogállamisági feltételesség rendelete a jogállamiság mezébe öltöztetett politikai küzdelem - mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában hétfőn.

Szerző Ripost

Deutsch Tamást azzal kapcsolatban kérdezték, hogy február 16-án hirdet ítéletet az Európai Bíróság a jogállamisági perben. A politikus ezzel kapcsolatban kifejtette: a magyar és lengyel kormány szerint a rendelet ellentétes az Európai Unió alapszerződésével, mert lehetőséget teremt az uniós intézményeknek, hogy „gumiparagrafusokra”, pontosan nem definiált, nem világos feltételekre hivatkozva pénzügyi szankciókat alkalmazzanak a tagállamokkal szemben.

Véleménye szerint a rendelet nem a jogállamiságról szól, hanem az európai bürokrácia és az európai baloldal mögött „a tényleges éceszgéberként, gondolatgyártóként” álló Soros-hálózat folytat „jogállamisági dzsihádot” a közép-európai országok, így Lengyelország és Magyarország ellen. Azért, mert ezekben az országokban a polgárok nagy többségének támogatásával olyan kormányzati politikát valósítanak meg a döntéshozók, amely nemet mond a Brüsszelből induló birodalmi törekvésekre, az illegális migránsok befogadására, és nem engedi az óvodákba és iskolákba az LMBTQ-aktivistákat.

A Soros-hálózatnak, a brüsszeli bürokráciának, az európai baloldalnak szúrja a szemét az, ami itt, Közép-Európában történik, és ez ellen olyan politikai küzdelmet folytatnak, amelyet a jogállamiság mezébe öltöztetnek - jegyezte meg.

Hozzátette: a jogállamisági rendelettel az EU „politikai, hatalmi, ideológiai zsarolóeszközt gyártott”. Azt mondta, a Soros György finanszírozta NGO-hálózat és a Soros-hálózat finanszírozta nyugat-európai mainstream sajtó „évek óta ott üti Magyarországot, ahol éri”, és ennek a politikai támadássorozatnak a „legkifinomultabb eszközévé válik ez a jogállamisági rettenet”.

Bárhogyan próbálták az NGO-k bizonygatni függetlenségüket és pártatlanságukat, egyértelművé vált - mondta -, hogy a „Soros-hálózat” működteti őket, világszerte katonás rendbe szervezve, és ezek a szervezetek támadást folytatnak Magyarország ellen, ennek a támadásnak pedig általánossá vált módszere a kettős mérce alkalmazása.     Azaz, ha egy adott országban a brüsszeli bürokrácia kénye-kedve szerint megfogalmazott elképzeléseket feltétel nélkül elfogadó kormány van hatalmon, minden rendben van, mindegy, mekkora a korrupció és megfelel-e az ország a legfontosabb uniós feltételeknek, „simogatást kap” - jegyezte meg. Ha viszont az ország patrióta politikát folytat, „ostor fogad minden, az adott országból érkező döntést Brüsszelben”.

Deutsch Tamás szerint a Magyarország elleni támadás célja, hogy a magyar nemzeti érdekeket következetesen képviselő kormánnyal szemben baloldali bábkormány kerüljön hatalomra Budapesten, amely minden német birodalmi, brüsszeli birodalmi, „Soros-hálózat” által megfogalmazott elképzelésnek megfelel.

Hozzátette: a Soros-hálózat érzékeli, hogy „elképzeléseiknek az európai polgárok döntő többségénél nincs kellő támogatottsága”, ezért úgy gondolják, vagy sikerül nekik egy-három éven belül döntő változást elérniük az EU működésében és olyan rendszert kialakítani, amelyben az EU 450 millió polgárának nincs beleszólása az európai együttműködésbe, vagy előbb-utóbb minden uniós országban többségbe kerülnek azok, akik nemet mondanak az „európai birodalom kialakítására irányuló lázálomra”. A politikus szerint a „végjáték” folyik, a „Soros-hálózat” új európai birodalmat kialakító végső, kétségbeeséstől vezetett támadása látható.

Nem maradhat következmények nélkül a Soros-hálózat lelepleződése Deutsch Tamás szerint. A politikus  úgy fogalmazott, ideje lenne megszabadítani az uniós intézményeket a Soros-hálózat gyámságától.

Cáfolhatatlan bizonyítékok kerültek napvilágra a Soros-hálózat és a baloldal dicstelen manipulációiról, a kettős mérce ipari méretekben történő alkalmazásáról, figyelmeztetett Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerdán közzétett Facebook-videójában.

Az elmúlt hetekben kiszivárgott videókból Deutsch szerint világosan kiderült, a Soros-hálózat és a baloldal hogyan működteti intézményesen a kettős mércét Magyarországgal szemben. Megjegyezte, a Soros-hálózathoz tartozók önként és dalolva mesélték el, milyen manipulatív módszerekkel terjesztenek szemenszedett hazugságokat és durva rágalmakat Magyarországról.

Kitért arra is, hogy a Soros által is támogatott NGO-k kézben tartják a külföldi újságírók irányítását, „egyikük még azt is büszkén bevallja, hogy több alkalommal maga is felbérelt egy-egy újságírót, hogy népszerűsítsék a Soros-szervezetek hazug anyagait”. A politikus hangsúlyozta, mindez nem maradhat következmények nélkül.

 Deutsch Tamás felidézte, több mint egy évtizede „egy megkomponált, nagyon komoly erőforrásokat mozgósító, és folyamatosan erősödő politikai, hatalmi és ideológiai nyomásgyakorlás zajlik Magyarországgal szemben”. Ennek oka, hogy egy rendkívül erős és stabil társadalmi többség áll hazánk patrióta politikája mellett, amely az erős nemzetek kölcsönös előnyök mentén történő európai együttműködésének híve, tiszteletben tartva minden ország szuverenitását, egyenjogúságát és egyenrangúságát.

„Nem tudunk támogatni semmilyen, Brüsszelből vezérelt új európai birodalom kialakítására irányuló törekvést és mindez olyan ősbűn a brüsszeli bürokraták szemében, amivel szemben tűzzel-vassal lépnek fel” – szögezte le. A képviselő emlékeztetett arra is, hogy a Magyarországot támadók 2010-ben még azzal riogattak, hogy a nemzeti elkötelezettségű politika soha nem lehet sikeres, ehhez képest hazánk gazdasági teljesítménye európai összevetésben a legjobb egy negyedbe tartozik, míg a teljesen önfeladó politikát folytató Gyurcsány-Bajnai-kormányok csak borzalmasabbnál borzalmasabb teljesítmények sorát tudják felmutatni.

Deutsch Tamás emlékeztetett, amikor a nemzeti oldal nevén nevezte a most lelepleződött dicstelen manipulációkat, a baloldali kórus egy fölényeskedő kézlegyintéssel összeesküvés-elméletnek titulálta azt, most azonban kiderült, hogy „nem csak hogy igazunk volt, de a manipuláció még brutálisabb és gyalázatosabb, mint gondoltuk”. A politikus szerint a Soros-hálózat már maga alá gyűrte az uniós intézményeket is, amelyeket ideje lenne megszabadítani ettől a gyámságtól. Úgy fogalmazott, véget kell vetni annak, hogy „az uniós intézmények a Soros-hálózat manipulációinak végtermékeit böfögik fel” – példaként említette a jogállamisági kondicionalitási rendeletet, amely, mint mondta, valójában egy igazi „Soros-rendelet”. Az egész „jogállamisági kondicionalitási” elgondolást, a nyílt pénzügyi zsarolás módszerét a Soros-hálózat ellentmondást nem tűrő fellépésére először a baloldali kánon, majd végül a teljes fősodratú európai politika a magáévá tette.

Hangsúlyozta, a Fidesz EP-delegációja a Soros-hálózat lelepleződésének cáfolhatatlan bizonyítékait minden uniós fórumhoz el fogja juttatni, hogy végre ne a Soros-hálózat manipulációi, hanem a manipulátorokkal szembeni fellépés határozza meg az uniós intézmények működését. A lelepleződött manipulációk nem maradhatnak politikai következmények nélkül – mondta lapunknak Deutsch Tamás.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos beszédet mond Orbán Viktor - ÉLŐ

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

life.hu

Bridget Jones 4. - Hugh Grant: "Túl öreg, dagadt és ronda"

hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

magyarnemzet.hu

Két gólt szerzett a hosszabbításban, ezzel tovább menetel a Szoboszlaiékat is kiejtő csapat + videó

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

ripost.hu

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

ripost.hu

Okosabb vagy, mint egy általános iskolás? Ebből a tesztből kiderül!

ripost.hu

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

ripost.hu

Ebből mi lesz? Szoboszlai Dominik balhés edzőt kaphat Liverpoolban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Ez a magyar CPAC igazi célja

POLITIK

A dollárbaloldal az utolsó perceket is kihasználná Brüsszelben

POLITIK

Orbán Viktor beszédével ma kezdődik a CPAC HUngary

POLITIK

Palesztinpárti tüntetések, zsidógyűlölet az USA egyetemein