1 éve

Sokkolta a bécsi szülőket az iskolai szexóra

Egy tanárnő hat-tíz éves kisdiákoknak magyarázta a nemi közösülést és szemléltetésként egy női babát használt.

A bécsi Kronen Zeitung korábbi cikkéből kiderült: botrányos gyakorlattal mutatták be a gyerekeknek a szexualitást egy helyi iskolában.

A tanárnő a hat-tíz éves kisdiákoknak magyarázta a nemi közösülést és szemléltetésként egy női babát használt. A „felvilágosítás” arra is kiterjedt, hogy a lányok használhatják az ujjaikat is szex közben. Néhány gyereket ez annyira felzaklatott, hogy tiltakozni próbált, az egyik fiú közölte a tanárnővel, hogy nem akarja ezt tovább hallgatni, de a pedagógus azt válaszolta, hogy muszáj.

Az érintett fiút az eset után ki is vették a szülei az iskolából, akik arról is beszámoltak a lapnak, hogy soha életében nem látták még ilyennek a gyereket, összeomlott.

Pár nap múlva az iskolai „szexóra” újabb megdöbbentő következményével szembesültek a szülők. Az egyik osztálytárs vendégeskedett náluk, és mint máskor is, játszott a tízéves lányukkal, majd hirtelen le akarta húzni a nadrágját.

Egy másik beszámoló szerint a tanárnő arról is beszélt a gyerekeknek, hogy aki nem akar kisbabát, az használhat óvszert. „Ezzel az információval nem tudnak mit kezdeni a gyerekek, hiszen még túl fiatalok hozzá” – mondta idegesen az egyik apa.

„Ez megijeszti a gyerekeket, hibás módon közelítik meg a témát, mert megsértik a szemérmesség természetes határát. A szexuális nevelésnek mindig korosztálynak és a fejlettségnek megfelelőnek kell lennie. A hat vagy tízéves gyerekeket nem érdekli még a nemi aktus” – fejtette ki az osztrák lapnak Peter Stippl, a Pszichoterápiás Szövetség elnöke, aki teljesen elhibázottnak ítélte ezt afajta felvilágosítást.

Az Origo közben arról ír, hogy a CitizenGo online petíciós oldalán bécsi civilek tavaly novemberben nyílt levelet írtak a bécsi alpolgármesternek Soha többé erőszakos szexuális oktatást címmel. Christoph Wiederkehr, Bécs zöldpárti polgármester-helyettese ugyanis még nyáron azt ígérte, hogy kivizsgálja a botrányos ügyet, de azóta sem történt semmi.

A petíció aláírói hangsúlyozzák, hogy szerintük nemcsak ezt az ügyet kell feldolgozni és tisztázni, hanem a szexuális nevelést is alapjaiban kell megreformálni, és ebbe a szülőket is jobban be kell vonni.

„A genderpropaganda azért célozza a gyerekeket, hogy az új nemzedékekbe beültessen egy olyan szemléletet, amely a normálistól teljesen eltér” – mondta az esettel kapcsolatban Fricz Tamás az M1-en. Az Alapjogokért Központ tanácsadója szerint

a magukat civilnek mondó szervezetek lopakodó üzemmódban igyekeznek megváltoztatni a gyerekek gondolkodását.

„Ezek a civil mozgalmak, NGO-k, egyesületek, amelyek beavatkoznak a normális intézmények működésébe, lopakodó módon egyébként, behatolnak ezekbe az intézményekbe, főleg óvodákba, iskolákba, akkor lényegében véve tényleg át lehet alakítani a fiatal generációk gondolkodásmódját” – hangsúlyozta Fricz Tamás.

Fricz Tamás szerint az állam fel tud lépni az ilyen módszerekkel szemben, ezért fontos a gyermekvédelmi törvény és a gyermekvédelmi népszavazás.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban a népszavazással kapcsolatban úgy fogalmazott: a gyerekek szexuális nevelésében a szülőnek kell eldönteni, hogy milyen ütemben, hogyan, milyen kifejezésekkel vezeti be a saját gyerekét az emberi életnek ebbe a bonyolult világába, és ne az iskola vagy általa meghívott civil szervezet érzékenyítse.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy döntést hozott Csobot Adél és Istenes Bence

origo.hu

Kiborult Beat, ezt üzente L.L. Juniornak

borsonline.hu

Könnyes búcsút kell vennünk a TV2 sikersorozatától - exkluzív Hazatalálsz fotók

vg.hu

Majdnem tömegverekedést okozott egy leárazott termék a Lidlben – elképesztő videóval

ripost.hu

Brutális baleset történt péntek reggel az M0-son, torlódás van

hirtv.hu

Háború Ukrajnában: megrázó videón üzent egy ukrán katona

origo.hu

Elegük lett: videón, ahogy az osztrák politikusok látványosan faképnél hagyják Zelenszkijt

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. április 1.: az Ikrek boldogságot hoz másoknak, az Oroszlánra valaki nagy hatást gyakorol

mandiner.hu

Száz különleges térkép QR-kódokkal - A Pallas Athéné Könyvkiadó könyvajánlója (x)

bama.hu

Hogyan növeljünk izomtömeget? (x)

ripost.hu

Nem tréfa: április 1-jétől megszűnnek BKK-bérletek és jegyek

mindmegette.hu

Ez a Mindmegette 11 kedvenc ünnepi receptvideója húsvétra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Balatoni körkép: milyen árak lesznek idén a büfékben?

POLITIK

Minden második választó a kormánypártokat támogatja

POLITIK

Gyurcsány beismerte: A dollárbaloldal Magyarország ellen dolgozik

POLITIK

A baloldalon Gyurcsányék a legerősebbek, Karácsonyék szinte láthatatlanok

POLITIK

A nyugati energiavállalatok profitját követeli Ukrajna

POLITIK

Cuki cicás videók miatt nem kap elég lőszert Ukrajna? Ez nem vicc

POLITIK

Ki az aki felmosná a padlót Joe Bidennel?

POLITIK

Megfélemlítés az oroszok célja?