Létrehozva: 2021.11.04.

Újabb exkluzív fotók: Tízmilliókat szórt el az esküvőjén Cseh Katalin

Exkluzív fotók kerültek a Bors birtokába Cseh Katalin és a szintén momentumos Berg Dániel Budapest 2. kerületi alpolgármester esküvőjéről. A menyasszonyhoz köthető cégháló gyanús körülmények között jutott 4,7 milliárd forintos EU-s pályázati pénzhez, talán ebből futotta a hatalmas rongyrázásra is.

Arannyal bevont ételek, csillogó drágakövek, impozáns palota – ilyen volt Berg Dániel második kerületi alpolgármester és a botrányos cégügyekbe keveredett Cseh Katalin néhány héttel ezelőtti luxusesküvője. A Bennfentes szerint a Momentum két tagja két kézzel szórta a pénzt a lagzira: többször tízmilliót fizethettek ki a fényűző ünneplésért.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A pár a nyilvánosság előtt nem verte nagy dobra a házasságkötést, az interneten mindössze egy diszkrét Facebook-posztban osztották meg a családi állapotuk megváltozását. A nagyjából 140 fős vendégsereg, lényegében az egész Momentum, azonban több mint méltó módon ünnepelte meg a liberális politikusok frigyét. A Borshoz eljuttatott exkluzív fotók hatalmas költekezésről és féktelen bulizásról árulkodnak.

Sisi is itt táncolt– Bálterem milliókért

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A szertartás és a lagzi helyszíne, a Haris Park egy mesebeli palotához hasonlít Budán, a második kerületben. Csak dúsgazdag emberek engedhetik meg maguknak. A momentumos elitet egy olyan bálteremben látták vendégül, amelyben egykoron Sisi, vagyis Erzsébet királyné is keringőzött.

A drága ingatlanban csak a terembérlet 3–4 millió forint egy estére. A helyszín weboldala szerint kalkulálva a négyfogásos gálavacsora, az italok és a pincérek által körbe-körbe hordozott finom falatok ára minden extra nélkül is legalább 5 millió forint a listaár szerint, ám ez a tétel nagyban függ attól, milyen minőségű italcsomagot rendelünk. Száznegyven emberrel számolva az étel 7 millió, míg az exkluzív italcsomag 4 millió lehet.

Egy autó árát költhették ruhára

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. Ha eddig nem hallott a luxus ruhamárkáról, ne csüggedjen, azért lehet, mert Magyarországon nincs üzletük, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban bárki belebújhat Cseh Katalin legalább 3 milliót érő ruhájába, feltéve persze, ha van ennyi pénze.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Az izraeli divatcég esküvői legegyszerűbb alapmodelljei is 1 millió-kétszázezer forintot kóstálnak, ám a fotókon jól látszik: a momentumos politikus ruháján hátul csillogó drágakövek futnak végig. Ez a modell 3 milliónál kezdődik.

A menyasszonyi cipő miatt sem kell szégyenkeznie Katalinnak, hiszen az is egy olyan márka, amely itthon nem kapható, Amerikából megrendelve viszont máris Hamupipőke gyémántcipőjében érezhette magát.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A vendégek sem öltözhettek akármibe. A dresscode miatt a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár több százezer forintot érő ruhákban jelentek meg.

Milliós gyémántgyűrűk

A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges kivitelezésű jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége is legalább 3 millióra rúghat.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

– A gyűrűk formáját és masszívságukat tekintve szép és igényes ötvösmunkák. Az eljegyzési gyűrű a drágábbik darab, hiszen nagyméretű gyémántok kerültek a foglalatba. Anyagmennyiség és kialakítás miatt minimum másfél millió, de inkább kétmillió forint az ára darabonként, de ennek duplája is lehet, ha magas tisztaságú a gyémánt.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A karikagyűrűk egyszerűbbek, anyagában csiszolt aranygyűrűk, amelynek körülbelül 1 millió forint az ára. Ezen természetesen változtathat az, hogy ki mennyiért szabja ezt az ifjú párra – nyilatkozta lapunknak egy neve elhallgatását kérő ékszerész.

Arany sütemény, saját címer

Bár a pár még nem az aranylakodalmát ülte, mégis minden arany színben pompázott. És nemcsak a gyűrűk, hanem még az ételek is. A sütemények arany porral voltak bevonva, sőt még aranyozott pálcikás jégkrémeket is készíttettek, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek: beszélik a luxus nyelvét.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Természetesen a tortára sem lehetett panasz: a háromemeletes, minimál stílusban megálmodott fekete-fehér süteményt látszólag fémből megalkotott K és D, azaz Katalin és Dániel feliratot viselő nemesi címer ékesítette, amit minden bizonnyal egy művész készített el, kifejezetten a momentumos szerelmespár esküvőjére. Csak az aranyozott édességekért milliókat fizethettek a cukrászoknak, a torták és a címer áráról nem is beszélve. Egy ilyen esküvői torta hozzávetőleg 2–300 ezer forint.

© © borsonline.hu minden jog fenntartva!

Az esküvőszervező ugyancsak milliós tétel egy ilyen eseménynél, nem beszélve a járulékos költségekről. Úgy tudni, biztonsági céget is szerződtettek a nagy napra, ami szintén néhány százezerrel megdobhatja a költségeket. Nehéz elkészíteni a végső leltárt, de az bizonyosan állítható, hogy a botrányos cégügyeiről elhíresült Cseh Katalin nem sajnálta a pénzt, többször tízmillió forintot eltapsolt az esküvőjén. Hogy miből, egyelőre nem tudni. Képviselői vagyonnyilatkozata alapján nincs ennyi pénze.

Gyanús EU-s pénzek a céghálóban A Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek a gyanú szerint összejátszottak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért EU-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amelyet már korábban kifejlesztettek, vagyis csalás révén jutott pénzhez.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

vg.hu

Rákay Philip reagált a Most vagy soha! második hétvégi nézőszámára

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

mandiner.hu

A világ legboldogabb embere lett a magyar válogatottnál már leírt focista

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Nem tanácsolják az amerikaiaknak a franciaországi utazást

POLITIK

Orbán Viktor: Brüsszel nem tiszteli a szuverenitást

POLITIK

Soros dollármédiája próbálja támogatni Magyar Pétert

POLITIK

Franciaországban rendőrök őrzik a templomokat