Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2021.07.28.

Tízéves gyerekeket kérdezgettek a szülők engedélye nélkül genderproblémákról egy amerikai iskolában

A szülők tudta nélkül töltettek ki egy „esélyegyenlőségi felmérést” negyedik osztályos amerikai diákokkal, akiknek azt mondták, hogy ne szóljanak a szüleiknek a felmérésről, aminek keretében néhány kérdést meg kellett válaszolniuk a gender identitásukról is – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség a Fox Newsra és a Post Millennialre hivatkozva.

Haylee Yasgar az amerikai Sartell Minnesota állami iskola negyedik osztályos tanulója az édesanyjával nyilatkozott a Fox and Friends műsorban, ahol egy titkos esélyegyenlőségi felmérésről beszélt, amit a szülők beleegyezése nélkül töltettek ki negyedikes diákokkal.

A lány elmesélte a felméréssel kapcsolatos személyes tapasztalatait: Részt vettem a felmérésen, ahol feltettek néhány kérdést a gender identitással kapcsolatban. Nagyon zavart és ideges voltam, miután egy fiú megkérdezte, hogy mit fog ehhez szólni az anyukája, a tanár pedig azt mondta, hogy nem mondhatunk semmit a szüleinknek erről. Innentől mindenki ideges lett, és kényelmetlenül érezte magát.

Ezek után megkérdezték a gyermek édesanyját, hogy mi volt a reakciója, amikor hallott a felmérésről, és arról, hogy a gyerekeket hallgatásra szólították fel. A szülő elmondta, hogy tájékoztatták őket arról, hogy ellenőrzések lesznek az iskolában, de erről a felmérésről nem szóltak senkinek.„A lányom ezek után hazajött, és elmondta, hogy a tanára azt mondta neki, 'nem hagyhatsz ki egy kérdést sem, akkor sem, ha nem érted azokat'. A felmérés végeztével a gyerekek megkérdezték, hogy kérdezhetik-e a szüleiket ezekről a témákról, a tanárok pedig azt válaszolták, hogy soha senkinek ne tegyenek fel kérdéseket a felméréssel kapcsolatban, és ne is mondják el egy felnőttnek sem, hogy mit töltöttek ki. Mint kiderült, a minnesotai Equity Alliance [a felmérésben részt vevő egyik szervezet] utasította arra a tanárokat, hogy a gyermekek minél kevesebb információt osszanak meg a szüleikkel a felméréssel kapcsolatban. Ez minden szülő számára aggodalomra ad okot– mondta az anyuka.

Megjegyzés: A magyar Országgyűlés által nemrég elfogadott, Brüsszel és Washington által hevesen kritizált gyermekvédelmi törvénynek hála meg lehet előzni a minnesotaihoz hasonló esetek előfordulását Magyarországon, hiszen a törvény értelmében nem lehet gender-propagandát folytatni a kiskorúak körében.

Az Amerikai Könyvkereskedők Egyesülete (ABA) betiltotta a Wall Street Journal újságírójának, Abigail Shriernek az Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters (magyarul: Visszafordíthatatlan károk: A transzőrület elcsábítja a lányainkat) című könyvének a forgalmazását, majd pedig közel 750 könyvesbolttól kértek bocsánatot amiért korábban népszerűsítették a nemváltás veszélyeire figyelmeztető, eléggé felkapott művet. Az egyesület bocsánatkérésében szörnyű és megbocsáthatatlan hibának nevezte a „transzellenes” könyv ajánlását, ugyanis annak tartalma súlyosan szembemegy az ABA céljaival és értékrendjével.
„Szörnyen sajnáljuk, hogy transznemű (transzgender) tagjainknak ilyen nagy fájdalmat okoztunk. Emellett szeretnénk bocsánatot kérni az LGBTQIA+ közösségtől és a nagyobb könyvkereskedőktől is. De tudjuk, hogy a bocsánatkérés nem elég. Ezért elindítunk egy kritikus párbeszédet arról, hogyan tudnánk még jobban orvosolni azt a súlyos kárt, amit okoztunk„ – írja az egyesület közleményében. Az ABA bocsánatkérése azonban valóban nem volt elegendő az LMBTQ-aktivisták számára, ugyanis többen követelték tőlük, hogy „súlyos hibájukat” úgy hozzák helyre, hogy ingyenesen népszerűsítsék transzneműek könyveit. Shrier könyvében kiemeli, hogy a gender diszfóriával küzdő kislányok és tinédzserek többsége LMBTQ-influenszerek és tartalmaik hatására kezdte el megváltoztatni nemét, amelyhez az Egyesült Államokban már nem szükséges komolyabb orvosi engedély. Shrier utalt arra az aggasztó statisztikára is, amely szerint az Egyesült Államokban a tinédzserek körében a nemváltoztató műtétek száma 2018-ban 4400 százalékkal nőtt. A könyvre való hisztérikus reakció pedig ismét bemutatja, hogy az LMBTQ-mozgalom a gyerekek elérését célozta meg, és azért küzd, hogy ne lehessen írni vagy beszélni arról, milyen súlyos egészségügyi problémákat tudnak okozni a korai nemváltoztató beavatkozások. A Daily Wire cikkében arról is beszámolt, hogy Shrier könyvét nemcsak az említett egyesület tiltotta be, hanem az LMBTQ-aktivisták kritikái miatt 2020 novemberében a Target és a Walmart üzletlánc is visszavonta a könyv árusítását. Az aktivisták azonban teljesen be akarják tiltatni a könyvet, és jelenleg azért harcolnak, hogy már az Amazon se árusítsa azt. Többek közt a Danube Institute korábbi vendégkutatója, a brit Spectator újságírója, Douglas Murray is felszólalt Shrier védelmében, miszerint a Visszafordíthatatlan károk nem egy transzellenes könyv, és az ABA szégyellheti magát, hogy csatlakozott azokhoz, akiknek az a célja, hogy elhallgattassa, megszégyenítse és kirekessze a más véleménnyel rendelkező női írókat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A kondenzcsík ártalmatlan pára vagy halálos méreg?

origo.hu

Széphalmi Juliska alá került T. Danny

borsonline.hu

Akikre mindig számíthatsz: ez a 3 csillagjegy a legmegbízhatóbb mind közül

vg.hu

Eladóvá vált az Andy Vajna által bérelt villa: 2,7 milliárd forintot kér érte a tulajdonos

mindmegette.hu

Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amire nem volt még példa: te se hiszel majd a szemednek

magyarnemzet.hu

Embervadászat Kárpátalján: dühös hozzátartozók támadták meg a toborzóközpontot

origo.hu

Kondenzcsík: kell-e félnünk, ha ilyet látunk az égen?

mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

ripost.hu

Óriási balhé a stúdióban! Egymásnak feszültek a TV2 sztárjai

ripost.hu

Tolvai Reni a végzet asszonyaként pózol: szexi bőrruhából villantotta meg kerek popsiját

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Magyar Péter testőrei elfoglaltak egy teljes vasúti kocsit. Mitől fél?

POLITIK

Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK

Magyar Péter üvöltve fenyegette a feladatukat végző rendőröket. Újabb részletek a hivatalos jegyzőkönyvből

POLITIK

Tűzzel játszanak a nyugati politikusok: az orosz atombombák nem állnak bevetésre készen?

POLITIK

Gyurcsány testőre vigyáz Karácsonyra is

POLITIK

Magyar Péter összeállt azzal, aki nárcisztikus idiótának tartja

POLITIK

Tüntetés Franciaországban, migránskéselés áldozata lett egy 15 éves fiú

POLITIK

Az oroszok új rakétája 18 ezer kilométerre elér