Létrehozva: 2021.07.06.

Soros György fiának személyes ügye a Magyarország elleni legújabb támadás

A magyar gyermekvédelmi törvény körül kialakult nemzetközi össztűz megmutatta: a Soros-birodalom továbbra is rendkívüli erővel támadja a hagyományos, konzervatív értékrendű országokat, elsősorban Magyarországot.

Míg Soros György számára a migránsok befogadása jelentett személyes ügyet, addig fia, kijelölt utódja számára a gyermekvédelmi és pedofilellenes küzdelem kiemelten fontos. Ahogy azt többször bemutattuk, Alex Sorosnak rendkívül komoly befolyása van az európai és a tengerentúli LMBTQ-lobbira, amely fegyelmezett katonai alakulatként követi az utasításokat és folytatja a támadást Magyarország ellen.

Alexander Soros és Mark Rutte idén februárban.
Június közepén fogadta el a magyar Parlament az új, a gyermekek védelmét , amit a hazai és nemzetközi baloldal azonnal össztűz alá vett.

Miről szól a törvény?

Pedig a jogszabály csupán egyetlen dolgot kíván garantálni a legfiatalabbaknak: biztonságos gyermekkort. Az elfogadott törvény alapján
  • létrejön egy név szerint kereshető pedofilnyilvántartás;
  • szigorodnak a Büntető Törvénykönyv vonatkozó részei. Ennek fontos eleme, hogy a gyermekek molesztálásáért az eddiginél súlyosabb büntetés jár. Új minősített esetként került be a Btk-ba: ha a pedofil bűncselekményt 12 év alattival szemben, vagy hivatalos személyként követik el, sanyargatást vagy erőszakot alkalmazva, illetve ha különös visszaesőként követik el;
  • bizonyos munkahelyekről kitiltják a pedofilokat;
  • nem lehet enyhe büntetéssel és minősített esetekben feltételes szabadságra bocsátással megúszni ezeket a típusú bűncselekményeket;
  • a legsúlyosabb pedofil bűncselekmények pedig nem évülnek el, és kitolódik az elévülés kezdete.
Továbbá az elfogadott jogszabály nem engedi meg, hogy a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére irányuljanak. E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg” – szól a rendelkezés. Bár a jogszabály kritikusai nem szívesen hangoztatják, de a törvényjavaslat valójában egy korábbi törvény (a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény) módosítása, ami már eddig is tiltotta a fenti tevékenységet. Magyarán annyi történt, hogy a kormány megerősítette egy – életkorából következően – kiszolgáltatott társadalmi csoport jogszabályi védelmét. Arról nem is beszélve, hogy a jogszabály-módosítások nem terjednek ki a 18 év feletti felnőttek életére és szexuális szokásaira. Ez magától értetődő, hiszen Magyarországon minden felnőtt úgy éli az életét, ahogy akarja. A hazai és nemzetközi baloldalnak azonban mégsem tetszik a gyermekek védelmének további erősítését jelentő jogszabály, és szokatlanul erőteljes, összehangolt támadást indítottak Magyarország ellen.

Beindult az LMBTQ-lobbi

Csakhogy a politikai alapú kommunikációs hadjárat egy látványos hazugságra épül: a támadás mögött álló erők a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvényt úgy próbálják beállítani, mintha a homoszexuálisok ellen szólna. Holott ez egyáltalán nem igaz, ilyen pontok – ahogy fent írtuk – nincsenek benne. A valóságban ezt a kritikusok is pontosan tudják, azonban ők csak feladatot teljesítenek. , amit Soros György fia, Alexander Soros irányít. Ahogy korábban szó volt róla, a törvénycsomagot azonnal támadni kezdte a teljes európai genderlobbi és a nemzetközi baloldal: az elmúlt hetekben számos csatornán intéztek provokatív támadásokat Magyarország és a magyarok ellen. Németországban a magyar és a német válogatott mérkőzését megelőzően szivárványszínűre akarták kivilágítani a müncheni Allianz Arénát, a szurkolóknak szivárványos zászlókat osztogattak, a magyar himnuszt kifütyülték, és közben szivárványos zászlóval szaladt be a pályára egy aktivista. Egyértelműen kiderült: a Soros-birodalom és annak trónörököse áll a szervezett nemzetközi támadássorozat mögött. Alexander Soros jól láthatóan személyes ügynek tekinti az egész hadjáratot.

Személyes ügy

A Soros-birodalom trónörököse, Soros György fia ugyanis nyíltan vállalja homoszexualitását. Rengeteg fotót posztol magáról és élettársáról, Maxwell Osborne-ról, aki egyben harcostársa is. Az egyébként divattervező és politikai aktivista Osborne már évek óta elválaszthatatlan társa Alex Sorosnak. Alex Soros és párja A Soros-trónörökös tehát emiatt támad egy olyan törvényt, amely semmilyen alkotmányos elvet nem sért, sőt, csak erősíti a gyermekek alkotmányos védelmét. Amíg apjának, Soros Györgynek a migránsok, így az illegális és tömeges migráció, addig Alexander Sorosnak az LMBTQ-propaganda a személyes ügye. Mióta Alex Soros kijelölt utódja a bevándorláspárti spekulánsnak, a „birodalmon” belül a tőzsdespekuláns által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki is meg akarnak felelni. Ebből pedig az következik, hogy az elkövetkező időszakban az eddiginél is komolyabb anyagi erőforrást fog kapni a genderlobbi, aminek következtében rendszeresek lesznek a mostanihoz hasonló agresszív akciók.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Telegdy-Kapás Boglárka teljesen összeomlott

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

vg.hu

Drága, nem halad és a környezetvédelmi haszna is megkérdőjelezhető – páros lábbal szálltak bele az e-autózásba

ripost.hu

Fogadjunk, hogy rájuk sem ismersz! Így néznek ki a Farm, ahol élünk sztárjai ma – galéria

magyarnemzet.hu

Nagy Márton javasolni fogja a kormánynak, hogy avatkozzon be az üzemanyagárakba

origo.hu

Hatalmasat hazudott Magyar Péter - lebukott

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 23.: a Szűz jól teszi, ha kételkedik, a Mérleg ügyes

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Brüsszelben úgy gondolják: a tömeges bevándorlás aranyat ér. Vajon kinek?

POLITIK

Terrorriadó a német strandokon: Felfegyverkeznek a fürdők az erőszak ellen

POLITIK

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK

Vesztegetés: Megkezdődött a nyomozás a hídpénz-botrányban

POLITIK

Az oroszok két újabb települést foglaltak el

POLITIK

Magyar Péter titkolni próbálja Bajnaihoz fűződő kapcsolatát

POLITIK

Sulyok Tamás: Magyarország nem adja fel szuverenitását