1 éve

Kiderült, mi köze Kemény Dénesnek a nyári Mikuláshoz

Különleges programot indított dr. Kemény Dénes alapítványa. Te is részese lehetsz! Máris eláruljuk a részleteket.

„Legyél Te is nyári Mikulás” címmel jótékonysági programot indított a dr. Kemény Dénes és Regős Judit által létrehozott és működtetett Szülők Háza Alapítvány, mely a nehéz helyzetben élő családoknak és a családi támogatás nélküli, állami gondoskodásban élő gyerekeknek nyújt támogatást.

Dr. Kemény Dénes egykori válogatott vízilabdázó edző állatorvos
Fotó: Szabó Miklós/Nemzeti Sport

A gyermekek ügye mindannyiunk közös ügye, minden élet és minden gyermek érték. Ennek szellemében, valamint a társadalmi felelősségvállalás jegyében a Szülők Háza Alapítvány egész évben folyamatosan lehetőséget biztosít azoknak a segítőkész, tenni akaró embereknek, akik segíteni szeretnének és szívesen bekapcsolódnak a nehéz sorsú gyermekek érdekében szervezett programokba.

Az idén nyáron először indult útjára a Nyári Mikulás program, mellyel nyári táborok, illetve a vakáció ideje alatt szervezett élményprogramok támogatására nyílik lehetőség. A projekt keretében a Szülők Háza Alapítvány egy másik kezdeményezése, a Tegyél jót! program kedvezményezett gyermekei és családjai nyaralását támogatja, hiszen számosnak közülük arra sincs módja, hogy eljusson a Balatonra. Ezúttal azonban az álom megvalósulni látszik, hiszen augusztus első hetében mintegy 60 gyereknek lesz lehetősége a Balatonon üdülni és tartalmas, emlékezetes élményekkel gazdagodni.

A Nyári Mikulás programhoz bárki csatlakozhat, aki felajánlással, anyagi hozzájárulással szeretne segíteni, illetve részese lenni a hátrányos helyzetű gyermekek, családok részére elindított élmény- és mentorprogramoknak.

Az adományokat a Szülők Háza Alapítvány számlaszámára lehet utalni: 0701087-69409866-51100005.

A közleményben legyen feltüntetve, hogy: „Nyári Mikulás 2021”.

Az adományról igazolást állít ki az Alapítvány, és a befolyt összegből élményprogramokat finanszíroz, melyekről folyamatosan tájékoztatást nyújt a https://tegyeljot.hu/ weboldalon.

Legyél Te is nyári Mikulás! És légy részese nélkülöző családok, nehéz sorsú gyermekek örömteli és emlékezetes élményeinek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!