Létrehozva: 2021.06.03.

Kikötözős szex után, 70 késszúrással gyilkolta meg szeretőjét a háromgyerekes gödöllői anya

Borzalmas vérfürdő fogadta a helyszínen a rendőröket, ám mire kiérkeztek, az áldozat már rég halott volt. Kiderült, hogy a gyilkosság egy évek óta fennálló szerelmi háromszögnek vetett rettenetes véget.

 

Hátborzongató gyilkosság történt Gödöllőn: felfoghatatlan kegyetlenséggel végzett a férjét évek óta megcsaló feleség a szeretőjével. Az áldozat már több órája halott lehetett, amikor a nő értesítette a rendőrséget. A lakásban olyan állapotok uralkodtak, hogy még a helyszínre érkező rendőrök is hátrahőköltek: a vérében fekvő K. Attila órák óta halott volt, testén több mint félszáz szúrt sebet találtak – adta hírül a Blikk. Az eset tavaly március végén történt, a gyilkos nő azóta egy szót sem szólt a kihallgatásai során.

Nyíltan csalta férjét a nő

R. Katalin 2010 óta élt házasságban, férjével három gyermeket neveltek. A nő tavaly januárban bevallotta a férjének, hogy a gyerekek keresztapja évek óta a szeretője, rendszeres szexuális viszonyt tartanak fent” – nyilatkozta a Blikknek Papp-Balog Katalin százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója. A Blikk a szomszédok elmondásából úgy értesült, a férj megbocsátotta felesége hűtlenségét, szerette őt és nem akart elválni. Továbbra is a család barátjaként tekintett Katalin szeretőjére, akivel barátok voltak, ugyanazon a munkahelyen, egy közeli gyógyszergyárban dolgoztak.

A szerető ki akart szállni...

Az áldozatot a szomszédai szelíd, csöndes fiatalembernek ismerték, aki az édesanyjával vasárnaponként templomba járt. Nem érezte jól magát a szerelmi háromszögben. Tavaly márciusban Attila rávette Katalint, hogy DNS-tesztet végezzenek. Így derült ki, hogy a nő három keresztgyerekéből kettőnek ő az apja. Attila azonban megismerkedett egy másik nővel, ezért arra kérte Katalint, zárják le a „bűnös kapcsolatukat”, mert szeretne tiszta lappal új életet kezdeni. Viszont a féltékeny nő ezt nem akarta.

Hidegvérrel ölt

„Majd jövök” – ennyit mondott Katalin a férjének tavaly március 31-én este, majd Attila házához indult. Az elkövető az aktus végén kikötözte az ágytámlához a hanyatt fekvő szeretője kezét, majd mintegy 70 késszúrással megölte.

– Az elkövető két kést használt, azzal vitte véghez tettét. A szúrások több létfontosságú szervet értek, ezek közül több önmagában is halálos volt – tette hozzá Papp-Balog Katalin százados.

Miután Katalin elment a házból, később visszatért, hogy letakarja a holttestet és megpróbálja eltüntetni a vérnyomokat.Utána felhívta gyanútlan férjét, hogy menjen érte. Katalin este visszasétált a gyilkosság helyszínére, majd felhívta a rendőrséget, elmondva, hogy mit tett. Ott fogták el a gödöllői rendőrök – a Blikk értesülései szerint.

Ez vár Katalinra: a nő ellen védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult nyomozás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon, az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek. Ha bebizonyosodik R. Katalin bűnössége, akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 29.: Túlcsordulnak az érzelmek nagypénteken

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Franciaországban rendőrök őrzik a templomokat

POLITIK

Összeáll a dollárbaloldal

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút