Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2021.04.26.

„Jaj, meghalok! Mi lesz a kicsimmel?” kiabálta a meggyilkolt édesanya Zuglóban

Féltékenységből szúrhatta le a feleségét egy 37 éves, feltehetően külföldi férfi Zuglóban. A vérengzést a házaspár 2,5 éves gyermeke is végignézte.

Szörnyű jeleneteknek lehettek szemtanúi szombaton kora délután a XIV. kerületi Füredi-park lakói. Egy Toyotában ülő házaspár hangos

szóváltásba kezdett, majd egyre hevesebben veszekedett. A vita során előkerült egy kés is, amit a férfi többször élete szerelmébe döfött.

Budapest, 2021. április 24.
Letakart holttest 2021. április 24-én a fõváros XIV. kerületében, a Füredi utcai lakótelepen, ahol egy 37 éves férfi a gyanú szerint több késszúrással megölte feleségét.
MTI/Mihádák Zoltán

A Bors információi szerint a 33 éves Eszter megpróbált elmenekülni a tragédia helyszínétől alig néhány méterre lévő óvoda melletti családsegítőbe, de az utca aszfaltján összerogyott. Egy ott lakó próbált neki segíteni, hívta azonnal a mentőket, de azok hiába érkeztek hamar a helyszínre, már nem tudták megmenteni a nő életét, elvérzett. Felreppentek a hírek, amely szerint a pár gyermeke is a helyszínen volt, amikor a tragédia megtörtént, és ráadásul végig is nézte, amint édesapja többször megmártja a kést az édesanyjában.

A rendőrök hosszú órákon át helyszíneltek

Az is kiderült, hogy a gyilkossá vált, feltehetően külföldi férfi valószínűleg készülhetett a bűncselekményre. Egyesek tudni vélik, hogy a házaspár kapcsolata már korábban megromlott, és az áldozat már egy másik férfi oldalán kereste a boldogságot. A férfi azonban nehezen viselte a nő elvesztését, mint ahogy azt sem akarta elfogadni, hogy a gyermekét egy számára idegen férfi nevelje. Az asszony azonban mindenképpen válni akart, mert nem tudta tovább elviselni hitvese agresszivitását. A házaspár egyébként állítólag azért találkozott, hogy a válás részleteiről és a gyermekelhelyezésről egyeztessen.

A 37 éves tettes a családanya életének kioltása után egy darabig tépelődött a földön fekvő felesége mellett, miközben még mondott neki valamit, aztán a még mindig csuromvéres kést egy szeméttárolóba dobta. Így tett az asszonya vére által szennyezett zakójával is. Ezeket a rendőrök meg is találták.

A rendőrök végül elvezették a tettest

A Bors megtudta: a családot a környéken élők nem ismerik, vélhetően azért, mert a házaspár nem ott lakott. „A pár először bent ült a kocsiban. Ott kezdtek veszekedni, de hogy miről beszéltek, azt nem értettem, mert nem magyarul beszéltek egymással. A nő hangosan sikított és kipattant az autóból. A férfi követte, valósággal kergette. A szerencsétlen, amúgy igen csinos nő összevissza szaladgált, közben többször megtorpant. Valósággal spriccelt a vére, közben segítségért kiáltott. „Jaj, meghalok! Mi lesz a kicsimmel?” kiabálta kétségbeesetten, de már egyre inkább fogyhatott az ereje, végül összeesett” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő szemtanú.

Ria hosszú évek óta az utcában él. Szinte naponta megy el azon az utcarészen, ahol a meggyilkolt Eszter feküdt. „Ezt nem lehet elfelejteni. Alig tudtam aludni. Csak akkor könnyebbültem meg valamennyire, amikor a rendőrök már kordont bontottak, és elvitték a holttestet. A gyilkost még sokáig a helyszínen tartották. Hátrabilincselt kézzel beültették egy rendőrautóba. Egy fegyveres katona vigyázott rá”- mondta a nő a lapnak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon beteg a Dancing with the Stars táncosa

mindmegette.hu

Fontos: Betétdíjas palackokra váltottak ezek az üdítőgyártó cégek!

borsonline.hu

„A szemembe hazudott!” – kipakolt Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Megérkezett a „szakértő”!

ripost.hu

Sorsdöntő változás köszönt be hamarosan a szerelmi életünkben, ez vár ránk Szegedi Erika főboszorkány szerint

mandiner.hu

Debrecenben tüntet anyák napján Magyar Péter – övcsatos plakátokkal várják a helyiek

origo.hu

Majka kínos magyarázkodásba kezdett újabb botránya miatt

travelo.hu

Letette a gépet a pilóta a londoni repülőtéren, ami aztán irányíthatatlanná vált

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Magyar Péter testőrei elfoglaltak egy teljes vasúti kocsit. Mitől fél?

POLITIK

Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK

Magyar Péter üvöltve fenyegette a feladatukat végző rendőröket. Újabb részletek a hivatalos jegyzőkönyvből

POLITIK

Tűzzel játszanak a nyugati politikusok: az orosz atombombák nem állnak bevetésre készen?

POLITIK

Gyurcsány testőre vigyáz Karácsonyra is

POLITIK

Magyar Péter összeállt azzal, aki nárcisztikus idiótának tartja

POLITIK

Tüntetés Franciaországban, migránskéselés áldozata lett egy 15 éves fiú

POLITIK

Az oroszok új rakétája 18 ezer kilométerre elér