1 éve

Nyereményjátékot hirdetett az orosz Szputnyik V. vakcina gyártója, ez a fődíj

Nem vicc: tényleg nyereményjátékot hirdetett a Magyarországon is engedélyezett orosz vakcina gyártója. Az is nevezhet, aki más oltást kapott.

Sajátos kampányba kezdett és nyereményjátékot hirdetett az orosz vakcina gyártója, a Gamelaja Intézet.

A Szputnyik V-vel csak nyerhet az ember – üzeni a gyártó a friss nyereményjátékával

A nyereményjátékról a Szputnyik V. hivatalos Facebook-oldalán, illetve a játék hivatalos internetes oldalán lehet olvasni.

A résztvevőknél nem követelmény, hogy Szputnyik V. oltást kapjanak, az is nevezhet, aki más oltást kapott vagy még nem részesült koronavírus-elleni védőoltásban. Az viszont elvárás, hogy a játékos lájkolja a Szputnyik V. vakcina hivatalos Facebook-oldalát, vagy kövesse annak Instagram-oldalát, az idővonalán posztoljon magáról egy nyilvánosan elérhető képet, amelyen ujjaival V betűt formál, használja a #SputnikV4Victory hashtaget és a @sputnikvaccine felhasználásával ossza meg azt a bejegyzést.

A játékra március 30-án, moszkvai idő szerint éjfélig lehet jelentkezni, a zsűri április 6-án ül össze, két napra rá, azaz április 8-án pedig sor kerül az eredményhirdetésre.

S hogy mit lehet nyerni? Nos, nem csak vakcinát! A győztes, idén nyáron, amikor újra biztonságosan lehet utazni, másodmagával részt vehet egy különleges, egy hetes nyári utazáson Oroszországba, ahol megismerheti Moszkva és Szentpétervár különlegességeit.

Nyereményjátékot hirdetett az orosz vakcina gyártója, a győztes láthatja többek közt Moszkvát is
Fotó: Pixabay.com

Ha pedig addig nem részesül a nyertes koronavírus elleni védőoltásban, a törvényi előírások betartásával megkaphatja a Szputnyik V-t.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!