1 éve

Varga Judit: meg fogjuk védeni lányainkat, fiainkat, nagymamáinkat és nagypapáinkat is

Az igazságügyi miniszter arról írt, hogy olyan világban élünk, ahol a mindent eluraló világ-ideológia nem épít, bővít és színesít, hanem tilt, kiátkoz és egységes szürkévé alakít mindent.

 

„Ne vegyétek el tőlünk a nagypapákat, nagymamákat, a lányainkat és fiainkat!”

– írja legfrissebb posztjában Varga Judit, az erős felütést pedig nem kevésbé aggasztó sorokkal folytatja: „Olyan világban élünk, ahol a mindent eluraló világ-ideológia nem épít, bővít és színesít, hanem tilt, kiátkoz és egységes szürkévé alakít mindent.”

Varga Judit igazságügyi miniszter

S hogy mire gondol?

„Sajnos már az amerikai liberálisok sem elég liberálisok ahhoz, hogy megengedjék, hogy az embereket úgy szólítsák, ahogy a normalitás diktálná. Az Amerikai Kongresszusban most előterjesztett javaslat szerint, mely a házszabály azon összeférhetetlenségi rendelkezéseit érinti, amely felsorolja, hogy kit kell rokonnak tekinteni, a módosítási javaslat tiltaná az olyan nemek szerinti kifejezéseket, mint „apa, anya, fiú, lány, testvér, nővér, nagybácsi, nagynéni, unokaöcs, unokahúg, férj, feleség, após, anyós stb.” és azokat semleges neműre változtatná – írja az igazságügyi miniszter. „Nem építenek, segítenek, színesítenek, hanem tiltanak, büntetnek, kiátkoznak és egységesen politikailag korrekt-szürkére festenek mindent és mindenkit.”

Bár Amerika messze van, Varga Judit szerint:

ne legyen kétségünk afelől, hogy ez a liberális tiltás és kényszer be fog gyűrűzni Magyarországra is. Ha így lesz, akkor az édesapák és édesanyák után meg fogjuk védeni lányainkat, fiainkat, nagymamáinkat és nagypapáinkat is.”

Az amerikai képviselőház demokrata párti házelnöke, Nancy Pelosi, és Házszabályozási Bizottság elnöke, James McGovern a napokban bemutatta a 117. kongresszus új házszabály tervezetét, mely olyan „jövőorientált szabályokat” tartalmaz, mint a nemspecifikus kifejezések tilalma.

Az elfogadásra váró új szabály értelmében a képviselőknek tilos lesz az olyan kifejezések használata a ház falain belül, mint az „anya”, „apa”, „férj”, „feleség” „fiúgyermek”, „lánygyermek”, „nagynéni”, „nagybácsi”, „unokaöcs”, „unokahúg”, „mostohafiú, ”mostohalány„, stb.

Ezek helyett a jövőben csak és kizárólag a nemsemleges (gendersemleges) terminológiák lesznek elfogadottak, mint például a ”szülő”, „gyermek”, ”házastárs„, ”testvér”, „szülő testvére”, ”első unokatestvér„, ”sógor„, ”mostoha szülő„, ”mostohagyerek„ stb. – írja a New York Post internetes kiadása.

”Az új házszabály elősegíti a befogadást és a sokszínűséget. (...) Ez a cél megköveteli, hogy a bizottsági munka tiszteljen minden nemi identitást azáltal, hogy a házszabályban a névmásokat és a családi kapcsolatokat nemileg semlegessé változtatja„

- olvasható az új házszabály indoklásban a Házszabályozási Bizottság (House Committee on Rules) hivatalos honlapján.

Nancy Pelosi demokrata párti házelnök üdvözölte az új házszabály tervezetet, és annak mielőbbi bevezetését szorgalmazta. A 80 éves veterán politikus szerint ”a csomag híven tükrözi a képviselőház demokrata többségének nézeteit és értékeit„.

Az amerikai törvényhozás alsóházában a demokraták kényelmes többséget szereztek a november harmadikai elnökválasztáson: 233 mandátumot szereztek a 435-ből. Az új házszabályt tehát vélhetően napokon belül elfogadják majd a baloldali képviselők.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Feltalálták a ruha alatt viselhető műizmokat

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: brutális vihar közelít hazánk felé

magyarnemzet.hu

Hőssé vált Rybanska, aki már a mi lányunk, a mi büszkeségünk

mindmegette.hu

Ez a különbség az olasz és a klasszikus fagyi között

hirtv.hu

Aszódi kettős gyilkosság: Kiderült, hatalmasat hibáztak a rendőrök

ripost.hu

Elképesztő dolog történt a megműtött magyar fiatallal

mindmegette.hu

11 könnyű tészta, ami 30 perc alatt elkészíthető a kánikulában

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

ripost.hu

Egyetlen nap alatt ezren kerültek dutyiba Budapesten

ripost.hu

Megműtötték a horrorbalesetet szenvedett Dávidot, hihetetlen, ami történt

ripost.hu

„Elfelejtettem, mekkorák a melleim” – óriási ciciket villantott a matektanárnő

További cikkek

POLITIK

Belvárosi épületomlás: súlyos sérüléssel vitték kórházba a fiatal nőt

POLITIK

Dugódíjat akar Karácsony Gergely

POLITIK

Orbán Viktor válaszolt 44 EU képviselőnek. Csakhogy értsék

POLITIK

A benzinárstop felfüggesztésére szólították fel Magyarországot

POLITIK

Szijjártó: Mi az adócsökkentések kormánya vagyunk

POLITIK

Elszólta magát a baloldali politikus, korlátozások várhatók a budapesti távfűtésben

POLITIK

Karácsonyéknak újra meg újra a budapestiek pénzére fáj a foguk

POLITIK

Fővárosi Fidesz-KDNP: fél 9-től legyen fizetős a parkolás