1 éve

Rejtélyes pécsi haláleset: 3 emeletet zuhant a fiatal közgazdász

Az egyetemen zseninek tartották, később a baranyai megyeházán pedig az egyik legtehetségesebb, legfelkészültebb kollégaként beszéltek dr. Haffner Tamásról. A magánéletben is sikeres férfit kedden délután holtan találták.

Eddig tisztázatlan körülmények között vesztette életét a Baranya Megyei Önkormányzat munkatársa. A 32 éves férfi csaknem harminc métert zuhant a pécsi megyeháza egyik lépcsőházában. – írja a Bors.

Hatalmas csattanást hallott a földszinten

Dr. Haffner Tamást kedden délután érte halálos baleset a patinás épület lépcsőházában. A férfi a harmadik emeletről, csaknem 30 méteres magasságból esett le, eddig tisztázatlan körülmények között. A férfi nem sokkal öt óra előtt érkezett az intézménybe, ahol feleségére várakozott, aki szintén az önkormányzatnál dolgozik kommunikációs és protokollreferensként.

Úgy tudjuk, a férfi azt mondta a portás nőnek, hogy amíg a feleségére várakozik, szeretné megnézni a harmadik emeleten lévő festményeket és freskókat. Mivel a portásnő jól ismerte, beengedte őt. Pár perc múlva egy hatalmas csattanást hallott, majd amikor kilépett, látta, hogy a férfi a fülke mellett fekszik.

Vizsgálatot indított az ügyben a rendőrség

A lépcsőház míves korlátja egyébként nagyon masszív, magassága több mint egy méter. Az épületben mindhárom lépcsőházában szabályszerű, magas korlátok, kapaszkodók vannak, tehát nem egyszerű kizuhanni. Ha valaki elveszítené az eszméletét, akkor sem eshet ki, és mindössze pár métert gurulna a rövid lépcsőfordulók között.

Úgy tudjuk, az ügyben nem merült fel az idegenkezűség gyanúja. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a haláleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, de részletesebb tájékoztatást a jogszabályok értelmében nem adhatnak.

Megrázta a szomorú hír a közösséget

A férfit jó szakemberként ismerték, a Pécsi Tudományegyetem közgazdász doktori iskolájában végzett, az egyetemen zseniként tartották számon. A Baranya Megyei Önkormányzat részvétnyilvánítási közleményben búcsúzott munkatársától.

„Őszinte megrendüléssel fogadtuk, hogy tragikus hirtelenséggel elveszítettük az egyik legkiválóbb és legfelkészültebb fiatal kollégánkat, dr. Haffner Tamást kedden. Nagy munkabírású, szorgalmas, aktív és másokért mindig tenni akaró fiatalembertől búcsúzunk, akinek fájdalmas vesztesége mélyen megrázta közösségünket. A Baranya Megyei Önkormányzat dolgozói, munkatársai és vezetői őszinte részvétüket fejezik ki a családnak, a hozzátartozóknak, és osztoznak fájdalmukban.”

Dr. Haffner Tamás özvegyét telefonon érte utol a Bors, de nem kívánt nyilatkozni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta, verte, és rendszeresen megerőszakolta öccsét egy székesfehérvári férfi

origo.hu

Félmeztelenül, egy szál tangában ment ki a kertbe a színésznő - fotók

life.hu

Durván megalázták a születésnapos Meghan Markle-t

mandiner.hu

Pókember kötögetett a Budapestre tartó repülőn

ripost.hu

Most kell elrakni üvegbe a legmegosztóbb magyar savanyút, két hét múlva késő lesz

ripost.hu

Nagy meglepetést tartogat az időjárás, ez vár ránk a héten

ripost.hu

Egzotikus betegségek terjednek Európában, ez az oka

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

POLITIK

Magyar nőt ölt a migráns Bécsben. És a 15 éves lányát.

POLITIK

KIEGÉSZÜL A GÁZ ÉS ÁRAMSZÁMLA TARTALMA

POLITIK

A baloldal képtelen abbahagyni a rémhírterjesztést.

POLITIK

Az elhibázott szankciók miatt Európának a legrosszabbra kell felkészülnie

POLITIK

Óriási felfedezés: Több magyar uralkodó földi maradványait azonosították

POLITIK

Háromszáz milliós bírságot kapott a Ryanair

POLITIK

Tóth Gabi: Egy hangos, szűk réteg gyűlölködik

POLITIK

Az FBI házkutatást tartott Donald Trump floridai otthonában