1 éve

14 hónap után is műteni kellett a brutálisan összevert Bernit

Immár 443 nap telt el azóta, hogy a volt párja brutálisan összeverte a többgyermekes anyát, Bernadettnek azonban még mindig nem értek véget a megpróbáltatásai. A napokban újabb fájdalmas műtétet kellett végrehajtani rajta.

Szerző Ripost

Országos felháborodást váltott ki Orosz Bernadett esete: a nőt a párja, K. István verte össze egy bujáki osztálytalálkozón még 2019. no­vember 9-én. Az ügyet óriási mé­dia­figyelem kísérte, de a nyomozás még mindig nem zá­rult le. Az ügy főszereplői 11 hó­nappal a bántalmazás után találkoztak először a Miskolci Törvényszéken, miután a nyugalmazott alezredes polgári pert indított a nő ellen, amiért ő többek között nyilvánosságra hozta a személyes adatait. Ezzel szemben Bernadett rágalmazás és becsületsértés miatt jelentette fel őt. Bernadett már a bíróságon is egy kötéssel az orrán jelent meg, amit azért kellett viselnie, mert nem jól forrt össze a ve­rése során szenvedett darabos orrcsonttörése, de a minap újabb beavatkozáson kellett átesnie.

Így nézett ki a megverése után az asszony – Fotó: Bors

Három verés miatt nyomoznak az ügyében

– Összesen három olyan bántalmazás kapcsán folyik az eljárás, amit a súlyos testi sértéssel gyanúsított férfi ellenem követett el. Véleményem szerint már mindhármat sikerült bizonyítani, a nyomozást vélhetően rövidesen le fogják zárni – vélekedett a Borsnak Orosz Bernadett.

– A távoltartási végzést meghosszabbították, néhány napja pe­dig egy helyreállító műtéten estem át. A többórás plasztikai beavatkozás során az arcomat próbálták helyrehozni. Még az orromon is lenne mit változtatni, de a műtétet követően olyan szörnyű érzések fogtak el, amiket a meg­verésen után éreztem. A ha­jam véres volt, az arcom pedig bru­tálisan bedagadt, alig tudtam moz­dítani a fejemet. Teljesen újraéltem a bántalmazásom utáni fájdalmakat – mondta az áldozat.

Fotó: Bors

Tavaly januárban a bántalmazással gyanúsított K. István nyugállományú alezredest az egyenruha viselésétől és a rendfokozat használatától méltatlanná válás mi­att eltiltották. Az erről szóló ha­tározatot a férfi a sérelme igazolásaként csatolta be a polgári perbe, amit ő maga indított.

A ha­­tározat indoklásában szerepel, hogy „kétséget kizáróan megállapítható, hogy a honvédségi üdülő egyik szobájában este fél nyolc és fél kilenc közötti időben csak és kizárólag Orosz Bernadett és K. István tartózkodtak. Ez idő alatt pedig a szoba berendezése véres lett. Orosz Bernadett a zárt szobában 8 napon túl gyógyuló, arcát eltorzító sé­rüléseket szenvedett. A szobá­ból kiszűrődő zaj az azt hallókból ijedtséget, a zaj hatására oda ér­kező személyekben a véres szoba és Orosz Bernadett sérülé­sei­­­nek a látványa megdöbbenést váltott ki.”

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Majka kisebbik fia Törökországból kezdi meg az iskolát

origo.hu

Ijesztő részletek a debreceni szexuális támadásról

borsonline.hu

A fél országra másodfokú riasztást adtak ki: ekkor érkezik meg a vihar

mandiner.hu

Újabb robbanások a Krímben, orosz falvakat evakuálnak

ripost.hu

Ennél szexibbet nem látsz: Levetkőzött az Exatlon amazonja

mandiner.hu

Holtan találtak Washingtonban egy Putyin-kritikus orosz milliárdost

travelo.hu

Vulkanikus borok folynak Gyöngyöspatán poharakba és bográcsokba

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Rákóczi Feri

ripost.hu

"Köszönöm Istenem" - luxusautóval ünnepel Curtis

ripost.hu

Nyár végi finomság: így készül a cukkinis palacsinta

life.hu

Hüvelyfolyás gyulladás nélkül: erről ismerheted fel a bakteriális vaginózist

További cikkek

POLITIK

Drasztikus szabályokkal spórol Nyugat-Európa

POLITIK

Kritikus a migrációs helyzet, több mint 160 ezer migránst állítottak meg eddig

POLITIK

Magyar nőt ölt a migráns Bécsben. És a 15 éves lányát.

POLITIK

KIEGÉSZÜL A GÁZ ÉS ÁRAMSZÁMLA TARTALMA

POLITIK

Csaknem 17 ezren érkeztek Ukrajnából csütörtökön

POLITIK

Már látogatható a Mesterségek Ünnepe és a Magyar Ízek Utcája

POLITIK

Augusztus 20-án negyvenezer rakétát lőnek a magasba

POLITIK

A gabonaexportról is tárgyalt az ENSZ főtitkár Ukrajnában