Létrehozva: 2019.08.19.

Gyurcsányék meggyalázták augusztus 20-át, Szent István ünnepét

A körmenet?  Gyurcsányék szerint „szoknyás férfiak felvonulása”, a katolikus homoszexuálisok parádéja, a keresztény PRIDE.  Szent István mumifikálódott jobbkezét pedig azért viszik körbe, mert a király valaha azzal „maszturbált és segget törölt.”

Nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc biztatására és felhatalmazásával rontott az államalapító Szent István ünnepére, Magyarország születésnapjára a legismertebb DK-aktivista, Homonnay Gergely. Aki rendszeres vezérszónoka a Gyurcsány-párt rendezvényeinek, aki családi jóbarátja a DK-elnöknek és feleségének, nemrég Gyurcsányné személyesen is meglátogatta a lakásán.

A korábban fideszes szomszédasszonya halálát kívánó homoszexuális DK-aktivista közösségi oldalán az államalapítás ünnepéhez közeledve azt írta, hogy augusztus 20-án

„Szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbe hurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki, ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált és törölte a seggét.

A DK áprilisi kampányfilmjében is szereplő Homonnay Gergely a Gyurcsány-párt gyakori vezérszónoka nyilvánvalóan a pártelnök és neje tudtával és biztatására teszi a dolgát. Nem véletlen, hogy a hatalmas felháborodás ellenére a DK napok múltán is egyetértően hallgat a gyalázkodó bejegyzéssel kapcsolatban, noha többen is egyértelmű állásfoglalásra szólították fel Gyurcsányékat.

Nem véletlenül állnak ki Homonnay Gergely mellett. A hírhedt provokátor a párt egyik arcának, szellemi vezérének számít. Akivel Gyurcsány különböző, a Facebookon és a Youtube-on terjesztett propagandafilmekben népszerűsíti a DK-t.

Homonnay-t tudatosan használják Gyurcsányék a provokációra, ha kell kövér zsidókat gúnyol vagy azt állítja, hogy a CEU-ügye nagyobb tragédiája a magyarságnak, mint Trianon, hazánk kétharmadának elvesztése.

A legalább tucatnyi felszólítás ellenére a Gyurcsány-párt nem volt hajlandó elhatárolódni a saját aktivistájától, a máskor hiperaktív szóvivő Gréczi Zsolt is mély, egyetértő hallgatásba burkolózott.

Méltó választ adott viszont az őrült provokátornak és a Gyurcsány-pártnak Azbej Tristan a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára.

„Én érzem magam kínosan, hogy Gergely miatt ennyire vissza kell mennem az időben, de arra még a csattogós lepkék és a játszóterek által meghatározott életszakaszomból emlékszem, hogy a csúfolkodót azzal lehetett legjobban helyére rakni, ha az ember nem húzta fel magát rajta. Ma ezt így mondjuk: ne etesd a trollt.

Szemben a modernkori militáns liberálisokkal, mi elítéljük ugyan az emberek gonosz tetteit, de magukban az emberekben a Jóisten tükörképét látjuk.

Gergely, látom benned is a Jóisten hasonlatosságára teremtett embert, és ez arra indít, hogy minden cinizmus, leereszkedés, kommunikációs kunszt vagy rossz szándék nélkül elmondjak érted egy imát, és erre kérjek másokat is.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj az ukránokkal Lengyelországban

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

borsonline.hu

Ezért veszted el az eszedet, amikor szerelmes vagy - itt a tudományos magyarázat

vg.hu

Balaton: öntik a piacra az északi parti ingatlanokat, egyre nagyobb a különbség az árakban

life.hu

Kitálalt a királyi család egykori sajtósa: „Harry teljesen más ember lett, mióta megházasosott"

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

6 milliár dollár értékű USA fegyver máris indul Ukrajnába

POLITIK

Erdogan bírálta az amerikai egyetemi tüntetőkkel történteket

POLITIK

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Ezért erősítjük a honvédséget

POLITIK

CPAC- Hungary: Létrejött a nemzeti erők nemzetközi összefogása