Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2019.06.04.

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

Szerző Ripost

"NÉZZ A SZEMEMBE, ÍGY KORREKT"

Szembesítés! A támadás óta először nézett Makai Viktória ultrafutónő szemébe az a férfi, aki megverte és megerőszakolta őt tavaly edzés közben. Az áldozat a tárgyalás során addig kérlelte támadóját, hogy látni akarja a tekintetét, míg a zokogó férfi ránézett. A férfi azt mondta, olyan érzése volt, mintha az erőszak ideje alatt egy ismeretlen erő szállta volna meg.

A kisgyermekes családapa nagyon megverte a futónőt, csakis a fejére és a szemére ütött ököllel. A támadás fél óráig tartott, ekkor talált rájuk a nő aggódó férje, aki megmentette a futónő életét. a férfi meztelenül, alsónadrág nélkül menekült haza, a hűtőszekrény mögött megbújva várta a rendőröket. A szakértők megállapították, hogy a férfi a kóros ittasság állapotában követte el az erőszakot, ez korlátozta abban, hogy felismerje tettének társadalomra veszélyességi fokát.

A támadó azt mondta a bíróságon, hogy hányingere van magától, azóta sem tudja, miért tette meg ezt a borzalmat. Az erőszakoló a tárgyaláson Makai Viktória férjétől is bocsánatot kért. A per újabb tanúk meghallgatásával folytatódik majd.

MEGKÉSELTE, MAJD HAGYTA ELVÉREZNI

Önvédelemből szúrt, legalábbis ezt mondta a Tényeknek annak a személyi edzőnek az édesanyja, aki megkéselt egy férfit Nádasdladányban, majd hagyta őt elvérezni. Egy rendezvényen vesztek össze, ahol verekedni kezdtek, kivezették őket a biztonságiak, ezután szúrta mellkason vitapartnerét a férfi. Õ elismerte a bűnösségét, a rendőröknek pedig azt is megmutatta, hogy mi történt pontosan. A bíróság ma döntött a letartóztatásáról.

A férfi a letartóztatását tudomásul vette, de védője fellebbezett ellene. A Tények úgy tudja, ismerték egymást. Pár héttel ezelőtt egy olyan rendezvényen találkoztak, ahol a tettes biztonsági őrként dolgozott. Ezen a bulin ki kellett vezetni a megkéselt férfi társaságát.

PUCÉRAN FÜRDÖTT A BELVÁROSI PATAKBAN

Teljesen meztelenre vetkőzve fürdött egy nő Miskolc belvárosában, a Szinva patakban. Még tusfürdőt is vitt magával a tisztálkodáshoz. Az sem zavarta, hogy videózták és beszólogattak neki. Alaposan megmosta mindenét, majd jól irányzott mozdulatokkal leöblítette a testéről a habot.

A Szinva terasz Miskolc egyik központi része, rengeteg itt a fiatal és mindig sok a járókelő. Ez a férfi azt mondja, ő ritkán jár erre, de még soha nem látott meztelenkedő nőt a városban.

SZÚNYOGOK MIATT FÉLNEK A FÛNYÍRÁSTÓL

Óriási szúnyoginvázió lepte el a Szigetközt. Iszonyatos mennyiségű szúnyog hemzseg arrafelé, az ott élők már füvet se nagyon tudnak nyírni, az utcán is sokszor futva közlekednek, annyira csípik őket a szinte felhőkben szálló vérszívók. A polgármester szerint rémisztő a helyzet, van, hogy szinte horrorisztikus.

Ásványráró polgármestere szerint a nyárias idő beköszöntével rémisztő számban szaporodtak el a szúnyogok.

Országszerte ezen a héten 216 településen összesen 86 ezer hektáron gyérítik a szúnyogokat. A 2013-as árvíz óta az Országos Katasztrófavédelem végzi a szúnyoggyérítést. De szerintük mindenki tehet azért, hogy kevesebb legyen a szúnyog. Főleg egy esős hónap után, amikor egészen kevés víz is elég nagyon sok szúnyog kifejlődésének.

A szúnyogok általában hajnalban vagy alkonyatkor a legaktívabbak. Egy háziorvos szerint a csípés helyét körültekintéssel kell kezelni.

Az Országos Katasztrófavédelem honlapján minden hétfőn frissítik, hogy hol lesz szúnyoggyérítés az országban.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az elhagyatott kínai bevásárlóközpont Leedsben

origo.hu

Nagyon kemény üzenetet küldött Harry rákbeteg apjának, III. Károly királynak

borsonline.hu

Hemzseg a világsztároktól a Forma–1, ők szurkoltak Miamiban Hamiltonéknak – galéria

vg.hu

Térképen a régiós üzemanyagárak – ettől függ, hogy visszatér-e a benzinárstop a jövő héten

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

origo.hu

Stana Alexandra megmutatta ritkán látott édesanyját

ripost.hu

Sorsdöntő változás köszönt be hamarosan a szerelmi életünkben, ez vár ránk Szegedi Erika főboszorkány szerint

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Szintet lépett a háborús őrület: Katonákat és dollárszázmilliárdokat küldenének Ukrajnába

POLITIK

Magyar Péter testőrei elfoglaltak egy teljes vasúti kocsit. Mitől fél?

POLITIK

Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK

Magyar Péter üvöltve fenyegette a feladatukat végző rendőröket. Újabb részletek a hivatalos jegyzőkönyvből

POLITIK

Az európaiak leginkább a háborútól és a migrációtól félnek

POLITIK

Gyurcsány testőre vigyáz Karácsonyra is

POLITIK

Magyar Péter összeállt azzal, aki nárcisztikus idiótának tartja

POLITIK

Tüntetés Franciaországban, migránskéselés áldozata lett egy 15 éves fiú