Létrehozva: 2018.01.11.

Soros az anyák méheibe hatoló mozgalmat akar

Nem kevesebbet állít Allen West, korábbi amerikai kongresszusi képviselõ, mint, hogy Soros György az USA legveszélyesebb és leggonoszabb embere. Ártatlan gyermekek életére tör.

A republikánus politikus azért állítja ezt, mert mint kiderült, a spekuláns az írországi Amnesty International emberjogvédő szervezeten keresztül több mint 40 millió forintnyi összeggel szól bele az írek életébe, és beavatkozik más országok belügyeibe is.

Ezzel kapcsolatban West felemeli a hangját az amerikai baloldali média által alkalmazott kettős mércével szemben is, mert egyáltalán nem beszélnek az Obama-kormányzat, illetve Soros más, szuverén országok szavazásaiba történő, bizonyított beavatkozásairól.

West kiindulópontként kritizálja, hogy az amerikai baloldal milyen hosszasan aggódott a 2016-os választásokba és az USA belügyeibe való – vélt  – külső beavatkozás miatt. Ezzel szembeállítva megjegyzi, hogy az Obama-kormány számos alkalommal avatkozott be más országok kampányába, amelyre példaként hozza fel, hogy megpróbálták megakadályozni Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök újraválasztását.

De ennek a kettősségnek emblematikus példájaként említi meg West Sorost – mint a baloldal legnagyobb támogatóját –, mivel, mint kiderült, Írországban is lebukott a bevándorláspárti spekuláns a jótékonynak nem igazán mondható tevékenységével, amellyel sikerült a hatóságokat is magára haragítania.

West itt megemlíti, hogy a baloldali milliárdos filantróp, Soros György illegálisan finanszírozza az abortuszt pártolókat. Kiderült, hogy Soros a célkitűzését a helyi Amnesty International szervezetén keresztül támogatja, amely hazánkban is hasonló ügyekért harcol és védi a jogot, akkor is, amikor épp nincs semmilyen jogsérelem. (Az írást szemléző Origo.hu itt megemlíti, hogy viszont a határon túli magyarok vegzálása, érdek- és jogsérelmei miatt még sosem sikerült a vajszívű jogvédőknek megszólalnia, vagy egy-két sort írnia.)

Soros György tehát, ahogy a magyart, úgy az ír Amnestyt is ellátta egy kis spekuláns tőkével, ugyanis 162 ezer dollár – tehát középárfolyamon számolva közel 42 millió forint – adományt kapott a szervezet az alapítványától. Az ír hatóságok azonban ezt nem hagyták annyiban, és vissza akarták fizettetni a pénzt, mivel a tranzakció sértette az ír választási törvényt, amely megtiltja a külföldi szervezeteknek, hogy 100 dollárnál több adományt adjanak „politikai célokra”.

West itt felháborodásának hangot adva kijelenti, hogy

Soros György a legveszélyesebb és leggonoszabb ember Amerikában.

Majd így folytatja: „Lehetséges, hogy Soros világméretű – az anyák méheibe hatoló és csecsemő-szétroncsoló – mozgalmat akar, végtagról végtagra haladva, hogy sötét, démoni ideológiai céljait kielégítse? Ki tud Önök közül egyetérteni ezzel az állásponttal?" – kérdezi West, aki párhuzamot is vont a karácsonyra tekintettel: 

„Miként különbözik Soros György attól a Heródes királytól, aki elrendelte, hogy a gyermekeket meg kell ölni, le kell mészárolni, az ő személyes céljai érdekében?".

Ki fog vizsgálatot indítani Soros György ellen, és véget vetni az Amerikára és a világra vonatkozó zsarnoki elképzelései finanszírozásának? Ki fog véget vetni a függetlenség és a szabadság elleni rosszindulatú keresztes hadjáratának?"

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

A lengyel külügyminiszter sokkolja a világot

life.hu

Napi horoszkóp 2024. május 2.: a megérzéseid helyes irányba visznek, úgyhogy vedd őket komolyan

magyarnemzet.hu

Jó hír a válságba zuhant magyar válogatottnak a bohócos nap végén

life.hu

Láttad már Nicole Kidman húgát? Így nézne ki a színésznő, ha nem plasztikáztatott volna: fotók

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

origo.hu

Megszólalt a megcsalásról a Marics Petivel összehozott énekesnő

mindmegette.hu

Ragyog édesanyja, Katalin hercegné fotóján a szülinapos Sarolta

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: etikai kérdéseket is felvető fiaskó csúfítja Gál J. Zoltán fővárosi tevékenységét

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Tűzzel játszanak a nyugati politikusok: az orosz atombombák nem állnak bevetésre készen?

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Lázadnak a gazdák, tüntetés lesz Brüsszelben, akadálytalanul érkezhet az ukrán gabona Európába

POLITIK

Szijjártó Péter: Ha atomháború lesz, minden és mindenki elveszik

POLITIK

Ukrajnában felfüggesztették az emberi jogokat

POLITIK

A 7.kerületi polgármester hallgat a vejével kapcsolatban

POLITIK

Az olasz maffia és a hídpénzes-számlagyár összekapcsolódtak