Létrehozva: 2024.10.21. 08:18

Budapesthez közel keres egy valóban jó házat? Íme!

Nézze meg, mert előfordulhat, hogy ez álmai háza.

7 szoba, 286 négyzetméteren egy gyönyörű gödi házban, amelynek a telke sem apró. Minőségi kivitelezés egy csendes utcában, és olyan belső terek, amelyek élhető környezetet teremtenek a benne élőknek. Van szauna, központi porszívó, a konyhában kemence, dupla garázs és ásott kút.

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Eladó Göd dunai oldalán, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, egy 286 nm-es, 7 szobás, újszerű állapotú családi ház. Az ingatlan 2008-ban épült egy 1080 nm-es sík telken. A kiváló elosztás gondos tervezői munka eredménye, fő szempont az élhető terek kialakítása és a praktikus helykihasználás, melyhez magas minőségű kivitelezés társult. A földszinten a hatalmas nappali-étkező mellett kapott helyet egy szeparált konyha és kamra, illetve két hálószoba, melyekhez közös fürdőszoba tartozik.

Fotó: ingatlanbazar.hu

 Az emeleten a közösségi tér mellett három hálószoba, télikert, egy 20 nm-es fürdőszoba szaunával és külön mosdó került kialakításra. Ez az elosztás remek lehetőséget biztosít egy nagy családnak, vagy több generáció együttélésére. A 38-as külső falaknak, a hőszigeteléseknek és a két rétegű fa thermo nyílászáróknak köszönhetően a ház energetikailag korszerű, nyáron is kellemes hőmérsékletű, így klímára nincs szükség. Az ingatlan melegét korszerű szabályozással ellátott, három körös fűtési rendszer szolgáltatja, padlófűtéssel, 1000literes energiatárolóval, melyre dolgozik a vízteres cserépkályha, anapkollektor, és szükség esetén a gázkazán. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

Ennek megfelelően a gázfelhasználási költség alacsony. Az új tulajdonosok biztonságát távfelügyelethez bekötött riasztó és kamerarendszer garantálja. További extrák:- központi porszívó,- konyhában kemence,- dupla garázs,- ásott kút locsoláshoz. Az elhelyezkedés kiváló azoknak, akik a nyüzsgéstől távolabb, úgy szeretnének élni, mintha minden nap nyaralnának, hiszen a Duna part pár lépés. Az M2-es autópálya 10 percen belül megközelíthető, ahonnan a Budapest belvárosa 20 perc. Az ingatlan készen arra, hogy élettel töltsék meg! Jöjjön el, nézze meg és legyen az Öné!”

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek