Létrehozva: 2024.09.30. 12:57

Van pár érvünk, miért költözz Gombára!

3 szobás ház, gardróbbal, kandallóval várja új lakóit, akiknek fontos a minőség, és ragaszkodnak a korszerű megoldásokhoz!

Ha szeretnél egy olyan házban élni, amely szinte már passzív, ha nem zsebkendőnyi telken szeretnél konyhakertet kialakítani, ha dupla garázsra vágysz, ha négyzetméterben gazdag térre, akkor nézd meg ezt a hirdetést. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

201m2-es, 3 szobás, dupla garázsos, minimál rezsis, kivételes családi ház eladó, 2983m2-es telken, Pest megyében, Gombán, !Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy tulajdonosa legyen egy 2024-ben épült, korszerű technológiákkal felszerelt háznak!

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan különlegessége az IsoShell rendszerrel épült, külső és belső hőszigetelésnek köszönhetően alacsony energiafelhasználás, amiért akár passzív háznak is lehet nevezni. A modern fűtési és hűtési technológiák alkalmazása is kivételes, amelyek nemcsak hozzájárulnak a otthoni komfortérzethez, de a hosszú távú fenntarthatóság és a kedvező rezsiköltségek szempontjából is előnyös választást jelent. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

A ház kívülről elefántcsont színű szilikon vakolatot, műanyag tokos külső nyílászárókat, belül tömörfa ajtókat kapott. Fürdőszobai mosdók olasz kőből készültek, minőségi burkolatok, nagylapos csempék, számtalan ponton látható a minőség előtérbe helyezése. Tetőszerkezet héjalását betoncseréppel oldották meg. A helységek tágasak, világosak, gardrób szoba is rendelkezésre áll, valamint a fűtött dupla garázs is helyet kapott. A telek nagysága miatt osztható is szolgalmi joggal, ha ez az igény.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A település, Gomba, egy kedvelt része Pest megyének, ahol a nyugalom és a természetes környezet nyújtotta előnyök mellett, a városi élet adta kényelmek is könnyedén elérhetőek.“”

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek