OTTHONKA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.03.

Önts kólát a hajadra: nem bánod meg!

Valóban szép tartása és jobb textúrája lesz a hajnak? Próbáld ki te is: öntsd a hajadra a kólát! Meglepő lesz az eredmény.

Lehet, első látásra nem igazán szimpatikus ez a módszer. De csak bátran önts kólát a hajadra és nem bánod meg! Kicsit furcsa és bizarr, mégis nehéz elmenni mellette szó nélkül. Többen is állították már, hogy csodát tesz ez a praktika, és puhává, csillogóvá, dússá teszi a hajat. Nem könnyű elhinni, hogy ez a cukros és ragacsos üdítő pont a hajnak segít. Nos, győződj meg róla magad, próbáld ki még ma!

Cute,Attractive,Female,After,Bath,,Standing,In,Front,Of,Window
Tényleg jó hajápoló a kóla? Fotó: UfaBizPhoto /  Shutterstock

Sampon helyett kóla?

Elég hihetetlennek hangzik ez a módszer. A videóban bemutatják, hogyan is végezd a kezelést. Bár a hajmosási rutinodat nem kell feltétlenül elhagyni, de önmagában is működik a kólás hajmosás. Kísérletezz vele, hagyd el a sampont! Végy egy nagy üveg kólát. A száraz hajad öblítsd le vele egy lavorba, és onnan még dörzsöld bele a kólát, amennyire csak lehet. Hagyd hatni 3-4 percig, ezután langyos vízzel öblítsd át. Fényes és selymes lesz a frizurád.

Plusz tipp

Ha szeretnéd a természetes hullámokat a hajadban kiemelni, akkor is kiváló ez a praktika. Bár az egyenes hajjal nem tud mit kezdeni, nem lesz belőle hullámos sem és göndör sem, de a saját hullámok szárítás után teljességgel ragyogni kezdenek, csodás frizurád lesz.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek