Létrehozva: 2024.08.13.

Körpanoráma van? Igen! Íme egy exkluzív újépítésű fonyódi penthouse, pazar kilátással és jakuzzival!

Méghogy nincs új a nap alatt!

A fonyódi gyöngyszemre az Ingatlanbazár hirdetései között leltünk rá. Fonyód csendesebb, de izgalmasabb déli részén, a strandtól 500 méterre leltünk rá erre a pompás, exkluzív, 2024-ben elkészült ingatlan gyöngyszemre, ott, ahol nemigen lehet újépítésűt látni.

Fotó: ingalanbazar.hu


A kilátás egészen pazar! Megfizethetetlen a nyugalom amit a teraszról végig pillantva a Balaton és a somogyi dombok látványa így egyben áraszt magából! Mindezt a Balaton legszebb sétánya, a Szaplonczay sétány mellett, amin ha valaki nem sétált végig, még nem is járt a Balatonnál.

Fotó: ingalanbazar.hu


A stílusos, igényes lakás tulajdonosa lába előtt mintha egész Fonyód ott heverne. Ritkán találkozni lakásnál jakuzzis intim terasszal, ahová sehonnan nem lehet odalátni! Teljes a privát szféra. A keleti oldalán hatalmas, ízléses üvegfelületei vannak, ahonnan a napfelkelte varázslatos. Talán mondani sem kell, maga a lakás minden igényt kielégít, berendezésben, korszerű fűtési technológiában és három felszíni parkolóval, mindezt 1,196 milliós négyzetméter áron, ami különlegesen jó ár/érték arány ilyen minőségi szinten a Balatonnál.

Fotó: ingalanbazar.hu

A penthouse-zal egy épületben, a földszinten ugyanilyen igényes kertkapcsolatos lakás található!

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek