Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.22.

Ilyen szép ikerházat még nem látott!

Ha új, békésebb életre vágyik a nagyvárosi létet követően, költözzön ide!

Monorierdőn értékesítenek most jó pár ikerházat, amik olyan szépek, hogy valószínűleg hamar el fog menni az összes. Legyen résen, és még időben válassza ki az Önnek megfelelőt, hogy végre olyan helyen élhessen, ami nemcsak arról híres, hogy csendes, de még nem is túlzsúfolt környék. 

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

“Monorierdő kedvelt részén, új házak környezetében eladásra kínálunk egy földszintes ikerházat, 316 nm-es, kizárólagos használatú lekerített telekkel, egymás melletti elhelyezkedésben, utcai bejárattal, társasházi alapító okirattal albetétesítve. A minőségi kivitelezésben, a mai kor elvárásainak megfelelően épülő 77 nm-es, 3 hálószobás ház amerikaikonyhás nappalija közvetlen teraszkapcsolatos.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Szaniterek, burkolatok, beltéri ajtók igény szerint választhatók. 30-as porotherm téglából épül, homlokzata 15 cm-es, grafitos dryvit szigetelésű, nyílászárói 6 légkamrás thermo szigetelésűek, 3 réteg üveggel ellátottak, a tető fafödémes, cserép fedésű. H tarifás villanyórával, magas műszaki tartalommal és kiváló kivitelezésben épülő ingatlan fűtése és meleg víz ellátása hőszivattyús rendszerrel üzemeltethető. Mindenhol padlófűtés van, ezért jól berendezhetőek a helyiségek. A hűtésről egy inverteres klíma gondoskodik. Egyedi kívánságok, módosítások az építkezés készenléti állapotától függően, a megrendelő költségére kivitelezhetők.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, referencia házak a közelben megtekinthetők! Várható átadás 2025. I. negyedév.”[...]

További otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek