Létrehozva: 2023.07.31.

Minimal art Szentendrén: ezért a házért mélyen zsebbe kell nyúlni

A 900 millió forintért kínált 5 szobás, 354 négyzetméteres ház természetesen luxus komfort fokozattal rendelkezik, és ehhez mérten elképzelhetetlen mennyiségű extra szolgálja majd a tulajdonos kényelmét a kert- és medencekapcsolatos teraszon át a pazar panorámáig

“SZENTENDRÉN, PISMÁNY városrészen, a SZENTENDREI-DUNAÁG közelében, nyugodt, hegyvidéki területen, védett zöldövezet mellett, a Cseresznyés úton, egy három épületes LAKÓKERTBEN eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ (2023), téglaépítésű, HÁROMSZINTES, MINIMAL ART STÍLUSÚ, 354 nm-es, 5 SZOBÁS, PANORÁMÁS, DUPLA TERASZOS, TETŐTERASZOS, ERKÉLYES, LUXUS KOMFORTFOKOZATÚ, bútorozatlan, de részben gépesített, LÉGKONDICIONÁLT, modern, világos, körbejárható, KERTES, ÖNÁLLÓ, CSALÁDI HÁZ.

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

A földszinten egy teraszkapcsolatos, amerikai konyhás, étkezős NAPPALI (60 nm), egy HÁLÓSZOBA PRIVÁT, zuhanyzós fürdőszobával (19 nm) és gardróbbal (4 nm), egy vendég WC, egy közlekedő, egy előszoba (7 nm), egy lépcsőház és egy terasz (24 nm) került kialakításra. A konyha villanytűzhellyel és elektromos főzőlappal felszerelt. A nappaliból és az előszobából közvetlen kijárás nyílik a 24 nm-es, kert- és medencekapcsolatos TERASZRA.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az emeleten egy mesterháló (19 nm) PRIVÁT, sarokkádas fürdőszobával és erkéllyel (8 nm), egy teraszkapcsolatos hálószoba (20 nm) PRIVÁT zuhanyzós fürdőszobával, egy hálószoba (14 nm), egy zuhanyzós fürdőszoba, egy közlekedő, egy lépcsőház, egy erkély (8 nm) és egy terasz (46 nm) található. A nagyobbik hálóból és a közlekedőből is megközelíthető, 46 nm-es TERASZRÓL közvetlen feljárás van a 61 nm-es, üvegkorlátos, ÖRÖKPANORÁMÁS TETŐTERASZRA, ahonnan pazar kilátás nyílik a Dunára, Szentendrére és a környező hegyekre.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A pinceszinten egy kétállásos garázs (60 nm), egy MOSÓKONYHA (11 nm), egy raktár (20 nm), egy gépészeti helyiség, egy közlekedő és egy lépcsőház helyezkedik el. A raktárhelyiség akár szauna, konditerem vagy iroda kialakítására is megfelelő lehet.

Az ingatlanban összesen 4 külön nyíló szoba van, így akár ugyanennyi háló is kényelmesen berendezhető. Az ablakok a gondozott, zöld, privát kertre és a forgalommentes utcára néznek, így a ház a 11-es főút közelségének ellenére is kifejezetten csendes.

Az építkezés során az ingatlan Porotherm K okostéglát (30-as), hőszigetelt homlokzatot (15 cm-es EPS G 80 grafitos homlokzati hőszigetelő lemezek), napelemeket, alumínium nyílászárókat, elektromos redőnyöket, biztonsági ajtót, fa beltéri ajtókat, üvegkorlátokat, laminált parkettát, prémium hidegburkolatot, egyedi konyhabútort, exkluzív világítótesteket, falba rejtett Geberit WC öblítőtartályokat, továbbá vadonatúj szanitereket és fűtőtesteket kapott.

Az első tulajdonosnak, korlátozott ideig, lehetősége van a burkolatok és a lámpatestek kiválasztására. A burkolatok, szaniterek, fürdőszobai berendezések, kertépítés, medence igény szerint alakíthatóak.

Télen a ház melegét geotermikus fűtés és gázfűtés (cirkó, padlófűtés) biztosítja egyedi méréssel. Az épület napelemekkel ellátott. A szobák INVERTERES KLÍMÁVAL felszereltek. Parkolásra a pinceszinten lévő, elektromos kapuval ellátott, kétállásos garázsban, illetve az utcán van lehetőség ingyenesen. Szükség esetén a parklóhely 3 autó elhelyezésére is alkalmas.

A házhoz tartozó 1200 nm-es, privát, zöld kert többféle szabadidős tevékenységre is alkalmas. Itt egy 12x6 méteres, kültéri medence is helyet kapott.

A közlekedés a főváros irányába kiváló (H5 hév, volánbusz). POMÁZ, BUDAKALÁSZ, az AUCHAN ÁRUHÁZ BUDAKALÁSZ, az OMSZKI-TÓ, BÉKÁSMEGYER, a LUPA BEACH, ÚJPEST, KÁPOSZTÁSMEGYER, DUNAKESZI, a PAPSZIGET, a SZENTENDREI-DUNAÁG, a SZENTENDREI-SZIGET, LEÁNYFALU, TAHITÓTFALU, és az M2 autópálya is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges (óvoda, játszótér, általános iskola, gimnázium, könyvtár, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerüzlet, kávézó, söröző, étterem, kozmetika, bank).
 

Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. Az ingatlan egyedi mérőórákkal felszerelt.[...]"

További ehhez hasonló,  kislakások az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Letartóztatták Varga Viktorékat

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

hirtv.hu

A Ruszwurm Kft. szerint folyamatosan fizetik az I. kerületi önkormányzatnak a használati díjat + videó

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

hirtv.hu

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit Soroksáron

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Felforr a levegő Tolvai Reni merész fotójától, melltartóra vetkőzött

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OTTHONKA

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

OTTHONKA

Ez történik a kenyérrel, ha zellert teszel mellé

OTTHONKA

Így gondozd most az epret, hogy májusra gyönyörű termésed legyen

OTTHONKA

Ha így gondozod a muskátlit, soha többet nem sárgulnak majd a levelei

OTTHONKA

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

OTTHONKA

Sokkal tovább friss marad az eper, ha kipróbálod ezt az egyszerű trükköt

OTTHONKA

Közel a belvároshoz kétszobás lakás, csupán 35,8 millióért

OTTHONKA

Most szedd az akácvirágot! Gyógyító ereje van!