Létrehozva: 2023.02.06.
Módosítva: 2023.02.08.

Lennénk gyerekek Törökbálint-Tükörhegyen. Főleg egy 249 milliós házban!

Családi házakat nézegettünk a budai agglomerációban. A most következő, Törökbálint-Tükörhegyen kínál szépségbe azonnal beleszerettünk. És ön?

“Törökbálint-Tükörhegyen a budai ag legkedveltebb lakóparkjának, már jól kiépült, csendes, ősfás kis mellékutcájában 385 nm-es, nappali + 8 hálószobás, 741 nm-es saroktelken lévő önálló családi ház, dupla garázzsal eladó!

Az utca szintjén, a fszt-en, található a tágas, egy légterű nappali, étkező, konyha, az előttük húzódó, kellemes, 20 nm-es, fedett terasz, kertkapcsolattal, továbbá 3 hálószoba, fürdőszoba, és a mosókonyha. A beépített, modern konyha márkás gépekkel felszerelt. A kitűnő elrendezésnek köszönhetően, az egy légtér ellenére a nappali és a konyha jól elkülönülnek egymástól, akárcsak a háló szekció.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az emeleten 4 hálószoba, két gardrób, egy káddal, zuhanykabinnal, dupla mosdóval, WC-vel felszerelt, 20 nm-es fürdőszoba, és egy tágas közlekedő kapott helyet, mely könyvtárnak, dolgozónak, fölső nappalinak is használható. Amennyiben nem lenne elegendő a szobaszám, még a padlástér (40nm) is beépíthető.

Kint és lent…

A pince kiválóan alkalmas pakolásra, tárolásra, sőt egy része a borok tárhelye. A kertben egy 9X5 m-es, 1,5 méter mély, öntisztítós, fűthető medence épült, valamint a díszkővel kirakott grillsarok a nyári sütés-főzés kedvelt helye. A ház oldalában kutya kennel várja az új házőrzőket, a kerti lak pedig szerszámok, a fűnyíró, a tűzifa rejtekhelye. A telek a remek adottságának, illetve a buja növényzetnek köszönhetően, teljesen intim, a szomszédok kíváncsi szemei elől teljesen elzárt, gyümölcsfák, bokrok tarkítják.

Fotó: ingatlanbazar.hu


 

A ház fűtését és a meleg víz ellátását, illetve a nyári napokon a medence automatikus fűtését az itt található Ferroli hőtárolós gázkazán biztosítja. A pince két végében, egy-egy búvárszivattyúval felszerelt, amerikai rendszerű, két méter mély, „talajvíz összegyűjtő kút” biztosítja a ház alatt esetlegesen összegyűlt talajvíz automatikus kiszivattyúzását és elvezetését. Az utcaszinten lévő dupla garázs, két nagy méretű autó befogadására alkalmas, de további két autó is elfér a garázs előtti feljárón, telken, zárt kapun belül. A ház távirányítású kapukkal és központi diszpécserszolgálathoz bekötött riasztóval felszerelt. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu


További házak a budai agglomerációban az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő, új képeken a Melrose Place sorozat egykor gyönyörű színésznői

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

magyarnemzet.hu

Ütött a XV. kerületi gyermekfelügyelő, ha a gyerekek nemet mondtak a szexre

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-