2 hónapja

Lakás 213 millióért? A Szent István park mellett ez már alap

A képek magukért beszélnek, az eladó, 142 nm-es lakás pedig kolosszális! Mi szívesen beköltöznénk. És tulajdonképpen már a négyzetméter áron sem lepődünk meg. Hiszen Szent István park tényleg csak egy van!

„Újlipótvárosban, a Szent István park mellett eladó ez az igényesen felújított 3. emeleti, dupla komfortos nagypolgári saroklakás. Az ingatlan világos, hála délnyugati tájolásának és a széles Pozsonyi útra néző ablakoknak. A nappali és a szülői hálószoba hatalmas utcára néző ablakokkal rendelkezik, igazán jó hangulatot biztosítva a helyiségeknek, sőt a szülői hálóban kialakításra került egy két fél részére külön bejárást biztosító rejtett és beépített gardróbhelyiség is. A vendégszoba a csendes, belső udvarra néz, ahol nyáron gyönyörű zöld lombkoronára látunk, télen a patinás épületekre tekinthetünk, további kényelmet pedig a szoba saját fürdőszobája biztosítja. Amennyiben egy igazi reprezentatív helyen tudja csak elképzelni életét, és szeretne a Belváros mellett a XIII. kerület legjobb részén ébredni minden nap, akkor ne keressen tovább, megtalálta álmai otthonát. Vásárolható a lakáshoz egy, a környéken igazi ritkaságnak számító, külön helyrajzi számon lévő, utcáról nyíló garázs is, amely igény esetén az irányáron felül további 24.000.000 Ft-ért érhető el![...]”

fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

fotó: ingatlanbazar.hu

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz valaki lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőik bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg „ideális társat”?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!