Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

POLITIK
Létrehozva: 2022.10.23.
Módosítva: 2022.10.24.

Na ezért kerül 220 millióba egy 157 nm-es lakás a Szent István körúton!

Mert ilyen terekkel rendelkezik! A közkedvelt és magas piaci értékkel rendelkező helyszín mellett ennek a 220 milliós lakásnak a kinézete is sokat nyom a latban. Lássuk, mi jár ennyi pénzért és mire lehet még külön “alkudni” a Szent István körúton!

 

“Ékszerdoboz eladó az V. és XIII. kerületek találkozásánál, a Szent István körúton, közel a Jászai Mari térhez!

A lakás a ház első emeletén helyezkedik el, bejárata rögtön a lépcsőházból nyílik. Természetesen lift is van a házban, de gyalog is könnyedén megközelíthető. Az ingatlan 157 nm-es, tartozik hozzá egy - a házban egyedüliként - egy 6 m2-es erkély is. A lakás egy 30 nm-es hallból (előszoba), egy 6 nm-es konyhából, egy 6 nm-es fürdőszobából, továbbá egy 33 nm-es, jelenleg tárgyalóként funkcionáló szobából, egy 31 nm-es dolgozószobából, valamint egy 54 nm-es szalonból áll. Ebben a szalonban volt régen kialakítva egy kamarazenekarnak helyet adó rész (itt a stukkók is a zenével kapcsolatos motívumokat rejtenek). 

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az egész lakásban a stukkók restaurátor által felújítottak, a faipari részek, falburkolatok, ablakok, ajtók mind farestaurátor keze munkáját dicsérik. Az egész lakásban cserére került az elektromos hálózat, még a mennyezeti csillároknál is. A tölgyfa parketta vadiúj, klasszikus stílusban lerakott és a legjobb pácokkal (Bona) kezelt burkolat, mely a fürdőszobát leszámítva az egész lakást borítják. A fürdőszoba, melyben wc, zuhanyzó került kialakításra Valentino csempével burkoltak. Az ingatlan biztonságát a fizikai és technikai védelem kettőse az alábbiakban biztosítja: Paradox, távolról is irányítható riasztórendszer, kivonulószolgálat, kamerarendszer, páncélajtó, rács (bejárati ajtó, gangra nyíló ablakok). A fő szobákban található négy kályha, melyek sajnálatos módon nem az eredetileg itt lévők, viszont sikerült a Tulajdonosnak mind stílusban, mind állapotban is tökéletesen megfelelő 150 éves műkincs kályhákat beszerelni, melyeket előkészítettek árammal történő használatra, csupán fűtőszál beszerelés kérdése.

Fotó: ingatlanbazar.hu


Néhány technikai paraméter, ínyenceknek!

Jelenlegi Tulajdonosa kímélte őket, és a fűtést (mivel a gázcsöveket teljesen visszabontatta a műemléki miliő, és a falak védelme érdekében, bár a gázóra megmaradt a lakásban) csúcstechnikás elektromos Noirot radiátorokkal oldotta meg. A melegvizet szintén árammal működő tartály biztosítja. A lakásban a csodálatos kristálycsillárok a Kolarz osztrák lámpagyártól érkeztek, a beépített lámpák pedig a Flos spanyol lámpagyár termékei. A lakás árába beletartozik természetesen a 4 műemlék kályha, a csillárok, lámpák, a lakásillatosító rendszer, a karnisok és függönyök, riasztó, kamerarendszer, valamint a tükrök is. Ezek közül külön érdekesség a szalonban lévő, mely egyidős a lakással, és ugyanúgy restaurálva lett a benne található festménnyel együtt, mind a falburkolatok. A lakásban található, szintén nagy értékű bútorok tárgyalás alapját képezhetik. Az ingatlan cégtulajdonban van, per-, teher- és igénymentes. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

origo.hu

Sokak bánatára nem lehet ott az olimpián a szuperszexi orosz úszónő - galéria

ripost.hu

Ezek nem lehetnek majd a gyerekeknél szeptembertől az iskolában: itt a lista!

borsonline.hu

Ez felháborító, döbbenet, mi történt Lékai Mátéval az olimpián

magyarnemzet.hu

„Ukrajna nem lehet tag!” – keményen üzentek a legfelsőbb kormányzati körökből keleti szomszédunknak

ripost.hu

„Harcosként emelkedsz fel az angyalok közé” – összeomlott a gyásztól a magyar olimpikon

mandiner.hu

Így vonult be a magyar csapat a 2024-es olimpia megnyitóján

ripost.hu

Miért viselkedik így Milák Kristóf? Kitálalt a világbajnok legenda

mindmegette.hu

Kivonul a SPAR, július végétől már nem működik boltjuk ezen a magyar településen

ripost.hu

Akikért hiába teszel meg bármit: ez a 4 csillagjegy a leghálátlanabb mind közül

ripost.hu

Belép a Merkúr a Szűz jegyébe: ennek a 3 csillagjegynek segít rendbe hozni az életét

ripost.hu

Most már hivatalos Harry herceg hazatérése: de vajon hogy fogadja őt a királyi család?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OTTHONKA

Virágözönnel hálálja meg a petúnia, ha így gondozod a töveket

OTTHONKA

Készítsd a kerted a kánikulára: spórolj a vízzel, mutatjuk, hogyan

OTTHONKA

Érkezik a pokoli forróság így hűtsd le fillérekből a lakást

OTTHONKA

Rozsdás a muskátli levele? Így mentsd meg, hogy újra egészséges legyen

OTTHONKA

Kenj krumplit az ablakra, hihetetlen lesz a hatás!

OTTHONKA

Így tudsz mini paradicsommal könnyedén fügét szaporítani

OTTHONKA

Ha ilyen szaga van a légkondinak, azonnal cselekedj, veszélyes lehet!

OTTHONKA

Ilyen szép ikerházat még nem látott!