2 hónapja

760 nm 740 millióért: egy luxus élettér Gyömrőn!

Az ingatlanpárosként hirdetett lehetőség ára borsos. De a képek magukért beszélnek. A Gyömrőn álló két épület és gigantikus telek megéri a kattintást. Álmodozás, irigykedés vagy fanyalgás: egy biztos, emellett az ingatlan mellett nehéz szó nélkül elmenni…

“Egyedülálló ingatlanpáros eladó 2 x 2000 nm-es telekkel. Ha szereti a nagy tereket, igényes belső kialakításokat és a szuterénben való szórakozást/kikapcsolódást, akkor van egy ajánlatom a számára. Gyömrőn eladó mini-birtok, mely két családi házból áll. A két ingatlanhoz egy elektromos kapun keresztül juthatunk el. Az egyik ház, egy 480 nm-es, amiben 4 hálószoba, melyből 3 saját fürdővel rendelkezik, hatalmas nappali, étkezővel, konyharésszel és egy teljes szuterén szinttel lett, minőségi anyagokból megtervezve és megépítve. A másik ház, egy 280 nm-es szintén 4 hálószobás, és egy dupla nappalis kialakítású, az előző házhoz hasonlóan nagyon jó érzetet keltő. A szuterénszint itt sem utolsó szempont. Itt is több tároló, egyéb helyiség és garázs található. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Fotó: ingatlanbazar.hu

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latban. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!