4 éve

Elképesztő módszert találtak ki a francia nők, ez az új divatőrület

Egyre terjed a nõk között a módszer, mindenki ki akarja próbálni, aki imádja a púderrózsaszínt. Nem véletlenül, hisz az eredmény lágy, visszafogott, és igazán nõies. Ráadásul pofonegyszerû megcsinálni, ezt figyeld!

A halványrózsaszín árnyalat mindig is nagy divat volt, és most újra kezd elterjedni. Csakhogy ez a leheletfinom szín nagyon nehezen elérhető. Nem véletlen, hogy sok nő magának festi meg a pólókat, sálakat. Nem is akárhogy: mindössze egy kis avokádó segítségével.

A festéshez semmi szükség az ízletes húsra; a mag és a héj kell hozzá. Mielőtt festeni kezdesz vele, most le alaposan a zöld maradványokat a héjról és a magról, majd tedd őket forró vízbe. Kis lángon főzd, így áznak ki a színanyagok az avokádóból. Főzés közben tedd bele a textilt, és figyelt, milyen árnyalatot vesz fel. Amikor már elégedett vagy a színmélységgel, vedd ki a ruhadarabot a vízből.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

Nincs szükség sok avokádóra a festéshez, ha világosabb színt szeretnél, akkor egy-két darab is elég, sötétebb rózsaszínhez pedig legalább nyolcat tegyél a vízbe. Ha lágyabb színt szeretnél, csapvíz helyett használj szűrt vizet vagy esővizet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

Az így festett ruhadarab kíméletes a bőrhöz, hiszen semmilyen vegyi anyagot nem használsz festés közben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

Ráadásul ha sok avokádót fogyasztasz, mindig bőven lesz utánpótlásod festékből - és az tuti, hogy ez a színárnyalat nem jön veled szembe az utcán!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!