tóth gabi
Eleged van a rendetlenségbõl a konyhában és abból, hogy mindig ki kell pakolni a szekrényt, ha egy lábosra van szükséged? Megmutatjuk a legjobb praktikákat, hogy mindennek legyen helye!
A legjobb, ha a konyhában mindennek megvan a helye, így főzés közben könnyen megtalálsz mindent, és nehézségek nélkül ki is tudod venni a szekrényből, azt, amire szükséged van. Általában a lábasok és serpenyők okozzák a legnagyobb gondot, mert egymásra vannak pakolva és pechedre mindig a legalsót szeretnéd használni. Legyen praktikus és szép a konyhád!
1. Egy egyszerű sín segítségével könnyen kihúzhatod, majd elrejtheted őket.
2. Akaszd fel az edényeket a pult oldalára!
3. Szelektáld a lábasokat és a fedőket!
4. Díszként is szolgálhatnak, ha a falra teszed őket, így csak odanyúlsz, ha szükséged van valamelyikre.
5. Egy fémpolc használatával nem kell kipakolni az egész szekrényt, ha a legalsó serpenyőre van szükséged.