tóth gabi
Nemcsak a sült krumplihoz nélkülözhetetlen a jól ismert paradicsomszósz. Tisztítószerként is megállja a helyét, ha tudod, hol kell használni!
A tavaszi nagytakarítás alkalmával jól jön egy ilyen egyszerű praktika, amivel csillogóvá varázsolhatod fénytelen, megkopott, fémedényeidet, patinás réz tárgyaidat!
Tisztíts és fényesíts ketchuppal!
Könnyen visszaadhatod a matt, rozsdamentes acéledények, réztárgyak régi fényét, ha ketchuppal dörzsölöd át őket. A paradicsomszószban lévő kíméletes savak könnyen eltávolítják az edényeidre telepedett homályos, oxidált réteget.
Így használd:
1. Dörzsöld át a rozsdamentes edényeidet, réztárgyaidat vékonyan ketchuppal és hagyd hatni 30 percet.
2. Ezalatt az ecetsav elvégzi a dolgát.
3. Öblítsd le a paradicsomszószt, végül egy puha ronggyal töröld át a fémtárgyat.
Edényeid újra a régi fényükben fognak csillogni!