7 éve

Kicsi az előszobád? Mutatjuk, hol van benne még hasznos hely!

Amint beköszönt a hideg idõ megjelennek a cipõk, a kabátok és a sapkák is az elõszobában. Sokszor lépni sem lehet tõlük, a látvány pedig borzalmas. Mostantól nem kell szégyellned a lakásod elõterét, hiszen néhány olcsó trükkel rendet teremthetsz benne.

Ismered az érzést, amikor szégyenkezve vezeted be a vendégeidet a lakásba, mert az előszobád olyan, mintha bombatámadás érte volna? Cipők, kabátok, táskák hevernek szanaszét, és ha nincs tárolód a rend is káosznak tűnhet az előszobában.

Pedig nem árt, ha tudod, hogy az előszoba az első benyomást adja az otthonodról. Ne hanyagold el!

Trükkös szekrények

A téli ruhatár mindig több helyet foglal, mint a nyári. Ilyenkor az előszobában is nagyobb lehet a rendetlenség. Nincs más dolgod, mint néhány praktikus polcot kosarakkal és akasztót felszerelni. Így az összes cipőt, sálat és sapkát rendszerezve el tudod a rekeszekben rejteni.

Többfunkciós fogasok

Ha a szekrény nem fér el az előszobában, mert kicsi a területe, akkor sem kell elkeseredned. Pontosan a kis alapterületű, hosszanti előszobákba találták ki a többfunkciós polcokat.

Ezeket fogasként használhatod, azonban sok- sok kiegészítő is elfér rajtuk. Ha még több helyet szeretnél a ruháknak, akkor a polc alá behelyezhetsz egy kis padocskát is. Ez a cipőfelvételt is megkönnyíti.

Mire jó egy faláda?

Elképesztő kreatív és olcsó megoldás, ha néhány faládát lefestesz és ezeket használod cipőtárlónak. Fölé már csak néhány fogasra lesz szükséged, és máris kész a tökéletes előszoba.

Mutass meg mindent!

Ha nem szeretnél szekrényeket az előszobába, akkor is van megoldás. Csak fúrj a falra ruhaakasztásra is alkalmas karnisokat. Ezekre tehetsz fogasokat, de a sálakat is remekül ráhajtogathatod majd.

Erre minden rá fog férni, amire a télen szükséged lesz. Ha pedig színek szerint rendezed rajta a holmikat, a tökéletes rend látszatát fogják sugallni. Nem utolsó sorban rettentő modern megoldás.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!