OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.04. 08:50
Módosítva: 2024.10.04. 09:34

Hosszú Katinka bejelentést tett, jövőjéről is beszélt

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő nagy bejelentést tett. Hosszú Katinka és Magyarország vezető online élelmiszeráruháza, a Kifli.hu. együttműködést kötött, amely kiemelten támogatja az anyaságot és az egészséges életmódot.

Magyarország egyik legsikeresebb sportolója, Hosszú Katinka, valamint Magyarország piacvezető online élelmiszeráruháza, a Kifli.hu bejelentette az együttműködését, amely kiemelten fókuszál az anyaság támogatására és az egészséges életmód fontosságára. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az anyasággal kapcsolatos tapasztalatai mellett a visszavonulásáról is beszélt, írja az Origo.

Hosszú Katinka
Hosszú Katinka együttműködést kötött a Kifli.hu-val Fotó: Rácz Tamás

A kampány során Katinka bemutatja kedvenc Kifli.hu termékeit, különösen a baba- és gyermekbarát élelmiszereket, friss zöldségeket és egészséges nassolni valókat. Az együttműködés célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

Anyaként most egy új kihívással szembesülök, és az időgazdálkodás még fontosabbá vált. A Kifli.hu olyan praktikus megoldásokat kínál, amelyek nemcsak időt spórolnak, de segítenek abban is, hogy én és a családom egészséges, friss alapanyagokhoz jusson

- mondta a csütörtöki sajtóeseményen Hosszú Katinka. 

Hosszú Katinka nem igazán gondol a világbajnokságra

A 35 éves sportolónőt többen faggatták, hogy fog-e versenyezni még, esetleg a közelgő rövidpályás vb-n is rajtkőre áll.

Elég kaotikus a naptár, keveset tudok edzeni. Inkább edzegetek

– nyilatkozta sejtelmesen a magyar úszóklasszis, aki szerint anyaként nehezebb fenntartania az egészséges életmódot, mint azt sportolóként tette.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek