OLDALVONAL

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.09.12.
Módosítva: 2024.09.12.

Ronaldo már tudja? Ő nyerheti az Aranylabdát

Két egykori Manchester United-futballista, Cristiano Ronaldo, illetve Rio Ferdinand arról cserélt eszmét, szerintük ki nyeri az idei Aranylabdát. Öt név került szóba.

Az Aranylabda volt a téma Cristiano Ronaldo videócsatornáján. A szokásos voksolásra 30 labdarúgó nevét hozták nyilvánosságra, de persze csak egy viheti haza a díszes ereklyét. Az nem új hír, hogy ezúttal sem Ronaldo, sem a nyolc aranylabdát birtokló argentin Lionel Messi neve nem tűnik fel a jelöltek között. Ronaldo, aki 2008 és 2017 között öt alkalommal részesült ebben az elismerésben, saját YouTube-csatornáján (UR) váltott szót Ferdinanddal a lehetséges végső sorrendről. A portugál klasszis úgy véli, a pályafutását a Real Madridban folytató Kylian Mbappé hosszú időre kibérelheti magának az első helyet, de a Manchester Cityben futballozó Erling Haaland, az ugyancsak a Real Madridban bizonyító Jude Bellingham és az FC Barcelona 17 esztendős üdvöskéje, Lamine Yamal is esélyes. 

Cristiano Ronaldo a meccs előtt, majd utána is találkozott a 4 évesen halálos beteg rajongójával
Ronaldo idén már nem jelölt az Aranylabdára Fotó: picture alliance

Nem véletlen, hogy CR7 így vélekedik, elvégre Mbappé és Bellingham jelenleg éppen az ő egykori szeretett klubjának, a Real Madridnak az erőssége. S gyorsan csatlakozott hozzá Ferdinand, aki szintén a spanyol „királyiak” támadóját, Vinicius Jr-t nevezte meg leendő 2024-es aranylabdásnak.

S ha már a Real Madridról esett ennyi szó, Ronaldo a jelenlegi és jövőbeni spanyol gigászcsapatról megjegyezte: megtippelhetetlen, hogy a hamarosan kezdődő BL-csatározás végén ismét az madridiak végeznek-e az első helyen.

- Erre csak Isten tudja a választ – így CR7, akinek Ferdinanddal megejtett futballszakmai eszmecseréjéről a GiveMeSport is tudósított.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek