Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.09.

Lesz ebből még futball? Neymar katasztrofális állapotban van

Tavaly októberben szenvedett súlyos sérülést a brazil világklasszis. Neymar azóta nem lépett pályára, a legutóbbi erőnléti tesztjei pedig pocsékra sikerültek.

Neymar tavaly nyáron hagyta ott a Paris Saint-Germaint és 31 évesen Szaúd-Arábiába igazolt az al-Hilalhoz. Új klubjában összesen öt találkozón tudott pályára lépni, majd október 18-án, a brazil válogatottban súlyos sérülést szenvedett. Az elülső keresztszalag szakadt el a bal térdében, melyet november elején operáltak meg Brazíliában. A brazil sajtó információi szerint a műtét négy órán át tartott, és a sérült szalag mellett a porcot is műteni kellett. Az első hírek arról szóltak, hogy Neymar idén nyárra már felépülhet, ez azonban nem történt meg.

Neymar
Neymar erőnléti tesztjei pocsékul sikerültek Fotó: Brazil Photo Press via AFP

Neymar tesztjei aggodalomra adnak okot

Az új bajnoki idény Szaúd-Arábiában is elindult, Neymar pedig továbbra sem tagja az al-Hilal keretének. A napokban átesett ugyan egy orvosi és fizikai felmérésen, de azok olyan kiábrándító eredményt hoztak, hogy még minimum két hónapig szó sem lehet a 150 millió eurós (58 milliárd forint) éves fizetésért szerződtetett brazil sztár visszatéréséről, derül ki az Origo szemléjéből. Ezen a felvételen látszik, a 32 éves szélső még mindig nem nyerte vissza az eredeti mozgáskoordinációját.


Mindez azt jelenti, hogy Neymar több mint egy év kihagyás után térhet csak vissza a futballpályára, de nagy kérdés, hogy egy ilyen súlyos sérülés után az egyébként is gyakran sérülő Neymarnak mikor lesz ebből elege és mikor választja inkább a visszavonulást.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek