OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.12.

Óriási sorscsapás, Szoboszlai is érintett

Nem úszta meg komoly sérülés nélkül a Liverpool a válogatott szünetet. Harvey Elliott az angol U21-es csapatban törte el a lábát, emiatt hetekig nem állhat Arne Slot rendelkezésére.

Ugyan még csak nemrég indult el a 2024/25-ös futballidény, de a szeptemberi válogatott szünetben már több kulcsjátékos szenvedett komoly sérülést. A Manchester City védőjét, Nathan Akét hordágyon kellett levinni a Hollandia-Németország összecsapáson. Martin Odegaard és Riccardo Calafiori szolgálataira az Arsenal nem számíthat, de a Liverpool is pórul járt. Harvey Elliott már biztosan hosszú kihagyásra kényszerül.

Harvey Elliott, Szoboszlai Dominik
Harvey Elliott az angol U21-es válogatottban komoly sérülést szenvedett Fotó: Adam Vaughan

A futballista az angol U21-es válogatottban szenvedett lábtörést. A 21 éves középpályás előreláthatólag hat hétig nem léphet pályára, így minden bizonnyal október végén térhet vissza legközelebb – írja az Origo.

Harvey Elliott kiszorult a kezdőcsapatból

Elliott tavaly a Liverpool egyik legfontosabb kiegészítőembere volt. Amikor lehetőséget kapott, rendre jó teljesítményt nyújtott, ezért Jürgen Klopp az idény vége felé már a kezdőcsapatba jelölte, aminek Szoboszlai Dominik itta meg a levét.

Idén azonban Slot a magyar középpályást részesíti előnyben, Elliott eddig mindössze egy bajnokin lépett pályára a kispadról beszállva. A Liverpool szeptember 14-én, szombaton folytatja a Premier League küzdelmeit. Az eddig hibátlan együttes ellenfele a negyedik fordulóban a kilencedik helyen álló Nottingham Forest lesz.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek