A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.05.

Nagy a baj, már pornóoldalra regisztrált a népszerű focista

Az egykori Bayern München és Juventus-futballista, Douglas Costa csapatot váltott és az ausztrál Sydney-hez került. Másnap ennél komolyabb bejelentést tartogatott, és regisztrált egy népszerű pornóoldalon.

Douglas Costa az ukrán Sahtar Donyeckkel robbant a labdarúgás köztudatába, 2015 nyarán 30 millió eurót (11 milliárd forint) sem sajnált érte a Bayern München. Ezt követően a Juventus labdarúgója is volt, ekkor még a csúcson futballozott és a brazil válogatottba is rendszeresen bekerült. A Covid óta azonban csak árnyéka önmagának, és hosszú ideje nem találja a helyét. Most, 33 évesen Ausztráliában, a Sydney-ben próbál meg új erőre kapni. Mellékprojektje azonban máris nagy port kavart.

Douglas Costa megérkezett Sydney-be, másnap rögtön nagy port kavart Fotó: AFP

A Sydney hétfőn jelentette be a szerződtetését, ám Costa keddre is szolgáltatott beszédtémát. A szebb napokat megélt szélső regisztrált az OnlyFans nevű pornóoldalra, mégpedig nem látogatóként, hanem tartalomgyártóként. Az oldalon híres és kevésbé híres (főleg) nők mutatják meg a létező legtöbbet önmagukból havi előfizetési díjért cserébe. Az Origo szemléje szerint szerint a játékos magánéletébe és a meccsek előtti-utáni történésekbe avatná be a rajongóit.

Álmodozó vagyok, de mindig két lábbal a földön állok. Szeretem a sportot és szeretek utazni. Remélem, hogy megmutathatom a privát részleteket nektek

- írja bemutatkozó szövegében Douglas Costa, a legutolsó részt pedig igencsak szabadon lehet értelmezni. A brazil futballistának gyereke és felesége is van, így sok kérdést felvet, hogy miért regisztrált az oldalra.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek