Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
OLDALVONAL

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.08.22.

Már nem titok, Ronaldo ellen játszhat a magyar válogatott focista

Szaúd-Arábiában folytatja labdarúgó-pályafutását Szappanos Péter, a Paks egyszeres válogatott kapusa.

Bővebbet egyelőre még nem tudni, de Szappanos Péter átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton. A paksiak hálóőre egy nappal azelőtt utazott el, hogy a gárda Csehországban játszik selejtezőt a Konferencia Liga csoportkörében való szereplésért. Csapattársai szerint Szappanos nem szalaszthatta el ezt az esélyt.

Tökéletesen rászolgált erre a szerződésre, melynek részleteiről nem tudok, de mivel immár elég rutinos, ezért a családja, a két gyermeke eltartása szempontjából a távozása érthető. Személyében a higgadt magabiztosság hagy itt bennünket, a hiánya jelentős

 – mondja a Ripostnak Szabó János csapatkapitány, majd hozzáteszi, ahhoz idő kell, ameddig a leendő új kapuvédőjük megleli az összhangot védőtársaival.

Szappanos (kislányával) tavasszal kupát nyert a Pakssal Fotó: Barbara Gabriella

A paksiak sérültje, az egykori NB I-es gólkirály Hahn János sem lepődött meg azon, hogy a veterán kapuvédő még a Mladá Boleslav elleni csütörtök esti Konferencia Liga első összecsapás előtt az arabokhoz utazott.

Egy ilyen ajánlatra tilos a kérő várakoztatásával reagálni, mert az esély csak egyszer kopogtat. Az öltözőben ez a szándéka nyílt titok volt, hiszen más klubok is érdeklődtek iránta. Meghatározó tudású egyéniség hagy el bennünket, de a pótlására kiszemelt Simon Barnabás éppen elég élvonalbeli rutint gyűjtött már ahhoz, hogy a helyébe lépjen

- nyilatkozza Hahn. 

Szappanos igazi világsztárok között védhet az araboknál, így könnyen megeshet, hogy Cristiano Ronaldóval is szembekerül

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek