OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.12.

Férfiassága lett a veszte, hidegvérű mesterlövész – itt vannak az olimpia legjobb sztorijai – videók

Yusuf Dikec sportlövő túlzás nélkül letarolta az internetet, de parkban alvó aranyérmest sem láthattak túl sűrűn a nézők. Az idei olimpia is zseniális történeteket hozott, mutatjuk a legjobbakat.

Az idei olimpia rengeteg nem mindennapi történetet hozott. Lapunk összeszedett hat zseniális sztorit Párizsból.

Turkish Olympic shooter Dikec's graffiti in Berlin
Yusuf Dikecről Berlinben csináltak falfestést Fotó: Anadolu via AFP

Kétségkívül a legnagyobb szenzációt a sportlövő Yusuf Dikec aratta, aki a fináléban mutatott technikájával letarolta az internetet. A török sportoló zsebre tett kézzel, mindössze egy mezei szemüvegben jutott ezüstéremig 10 méteres légpisztoly vegyes csapatversenyben. Az 51 éves Dikec aurájától azóta sem tértek észhez a rajongók.

@streammaxnordic TURKIYEEE 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Stream every moment of the Olympic Games #Paris2024, live on Max. #olympics #turkiye #turkey #yusufdikec ♬ original sound - Max Nordic

A 100 méteres hátúszásban olimpiai bajnoki címet szerző Thomas Ceccon egyike volt azoknak, akik igencsak szenvedtek amiatt, hogy az olimpiai falu szobáiban nem szereltek be a szervezők légkondit a környezettudatosság miatt. Ceccon végső kétségbeesésében úgy döntött, hogy a szabadba leteríti a törölközőjét és azon alszik majd fényes nappal.

A 21 éves Anthony Ammirati nagyon közel állt ahhoz, hogy bejusson a rúdugrás döntőjébe. Már úgy tűnt, hogy sikeresen megcsinálja az utolsó magasságot, ám a francia sportoló egy dologgal nem számolt: a hímtagjával, ugyanis azzal végül leverte a rudat. Ammiratit utána egy felnőttfilmeket gyártó oldal azonnal megkereste, és busás összeget ajánlott neki egy jelentért, ő azonban nem élt az ajánlattal.

@carlenetamke A “big” disappointment for Anthony Ammirati in the 2024 Paris Olympics. #polevault #track #trackandfield #package #olympics #olympics2024 #athletics #viral #fyp ♬ Oh No - Kreepa

A döntőben a brazil Ana Patrícia, Duda Lisboa duó 2-1-re (26-24, 12-21, 15-10) nyert a kanadai Melissa Humana-Paredes, Brandie Wilkerson páros ellen, de a harmadik szettben balhé tört ki, amikor a brazilok 12-7-re vezettek. A felek a hálónál veszekedtek, a segítség pedig végül a helyi DJ-től jött, aki John Lennon „Imagine” című dalát kezdte el játszani, ami egységre és békére szólít fel. A játékosok ezt meghallva jót derültek, és azonnal békét kötöttek.


A francia szervezők egyik legváratlanabb húzása az amerikai rapper, Snoop Dogg nagyköveti szerepeltetése volt, aki már a megnyitó ceremónián feltűnt, vitte az olimpiai lángot. Ezt követően többek között tollaslabdát közvetített, együtt úszott a 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelsszel, és 52 évesen gyermeki bájjal követte végig az elmúlt 2,5 hét történéseit.

@eurosport_france Bon, c’est vraiment pas gagné ! 😅 🎥 @NBC Sports Suivez les Jeux Olympiques de @paris2024 en intégralité sur Eurosport, disponible via @Max France #sportstiktok #paris2024 #olympics #snoopdogg #phelps #michaelphelps ♬ son original - Eurosport France

A Szajna víztisztasága hatalmas balhét okozott az olimpián, a szervezők a kezdeti elhalasztott edzések után megadták az engedélyeket a versenyekre, a sportolók pedig tömegesen lettek rosszul a futamaik után. Az egyik legnagyobb fricskát az olimpiai bajnok Sharon van Rauwendal adta, aki a Gyűrűk-urából ismert Gollam fotójával bizonyította, hogy milyen következményei lesznek a Szajnában úszásnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek