OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.08.15.

Mindent bedob, új szakmában domborít a kebelcsoda szurkolólány

A futballmeccsek után fesztiválokon hívja fel magára a figyelmet. Ivana Knöll számára a focinál is nagyobb szenvedély a zene.

Ahogy a szebb napokat látott horvát válogatottnak (Luka Modricék a mieink mögötti, legrosszabb csoportharmadikként maradtak le a nyolcaddöntőbe jutásról), úgy legszexibb szurkolójuknak, Ivana Knöllnek sem sikerült úgy a nyári Európa-bajnokság, mint a kedvenceinek bronzérmet, neki világhírt hozó 2022-es világbajnokság. Talán ezért is új szakmára adta a fejét a lelátók bombázója.

Ivana Knöll az idei foci-Eb-n is mindent be- és kidobott, mégse kísérte akkor figyelem a munkásságát
Ivana Knöll az idei foci-Eb-n is mindent be- és kidobott, mégse kísérte akkor figyelem a munkásságát      Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A Frankfurtban született, jelenleg pedig jobbára Miamiban élő horvát kebelcsoda, Ivana Knöll DJ-karrierbe kezdett. A rajongók szeme helyett ezentúl a fülükre akar hatni a dögös modell? Egy biztos, a testére simuló, de mégiscsak tetőtől talpig takaró szerelésben gondolkodott a zenéről az utóbbi hetek több fesztiválján, többek között a horvátországi Ultrán, illetve Marokkóban, Kanadában és Ibizán is. 

– Ez a legnagyobb szerelmem – mondta a muzsikáról "DJ Knolldoll".

Ivana Knöll a 2022 telén megrendezett katari foci-vb farvizén csinálta meg a szerencséjét. 

Kihívóan öltözve (vagy inkább vetkőzve?) hívta fel magára a figyelmet, a nagy hírverés hatására ma már 3 milliós rajongótábora van az Instagramon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek