OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.15.

Angyalarcú kislányt ölt meg, sosem szabadul a börtönből a futballsztár

Véget ért a hosszú ideje tartó bírósági tárgyalás a korábbi NFL-játékos ügyében. Cierre Wood barátnője kislányát ölte meg, ami miatt most életfogytiglanig tartó börtönbüntetést kapott.

Cierre Wood 2009 és 2012 között a Notre Dame Egyetem csapatban játszott amerikai futball, az NFL-be 2013-ban draftolták. Ott játszott a Houston Texans és a Buffalo Bills csapataiban, 2019-ben azonban teljesen félresiklott az élete.

NFL: OCT 11 Bills at Titans
Cierre Wood életfogytiglanig tartó börtönbüntetést kapott Fotó: Icon Sports Wire

A vádak szerint Wood 2019 áprilisában gyilkolta meg barátnője ötéves kislányát a Las Vegas-i lakásában. A Las Vegas-i halottkém szerint a gyermek, La'Rayah Davis 2019. április 9-én halt meg tompa tárgy okozta sérülések következtében. A boncolás megállapította, hogy több bordája eltört, belső vérzése volt, több létfontosságú szerve is sérült. Taylor azt mondta, hogy ráült a lányára, miközben fegyelmezte őt, Wood pedig azt állította, hogy testedzéssel fegyelmezte a lányt, aki elesett és beverte a fejét, írta az Origo.

Az ítéletet nemrég megszületett, a 33 éves Wood életfogytiglanig tartó börtönbüntetést kapott, de 10 év után feltételesen szabadlábra helyezhetik, mivel a gyermekbántalmazás több pontját végül ejtették. Barátnője, Amy Taylor szintén bűnösnek vallotta magát a gyilkosság ügyében.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek