OLDALVONAL

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.07.

Anya és fia közösen vett részt a triatlon versenyen, de csak egyikük élte túl

A családot derült égből villámcsapásként ért a tragédia. A sofőrnek bőven volt helye kikerülni az édesanyát, mégis elgázolta.

Összetörve mesélte el egy fiatal fiú, hogyan tudta meg, hogy édesanyja meghalt, miután egy furgon elütötte azon a triatlonversenyen, amelyen ő is részt vett.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az 52 éves Rebecca Cominst egy figyelmetlen furgonos gázolta halálra az A40-es autópályán, a monmouthshire-i Raglan közelében. Mindennek a tetejébe később, a bírósági tárgyaláson a 49 éves Barbu tagadta, hogy halálos balesetet okozott volna. 

A helyszínelők szerint Comins asszony legalább 500 méteren keresztül látható volt az ütközés előtt. A kerékpáros édesanya fél méterre volt az út szélétől, és a külső sáv szabad volt, ami azt jelenti, hogy a vádlott gond nélkül kielőzhette volna.

A visszapillantójából látta a balesetet egy másik sofőr, aki megállt és segítséget hívott. Annak ellenére, hogy a járókelők hősies erőfeszítéseket tettek, hogy segítsenek Comins asszonynak, mielőtt a mentőszolgálat megérkezett volna, belehalt a sérüléseibe.

George Comins, az áldozat fia ugyanezen az időfutamversenyen vett részt, mint az édesanyja, és korábban vele együtt képviselte Nagy-Britanniát a triatlon világ- és Európa-bajnokságon. Így emlékezett vissza a tragikus napra: 

„A kórházban közölték velem, hogy anyát megölték, és nem tudtam, mit tegyek. Megérkezett az apám, és nem tudtam elmondani neki. Milly (a nővére, Amelia) sikoltozott a telefon másik végén, ez volt a legrosszabb az egészben. Abban a pillanatban a világom darabjaira hullott, soha nem éreztem még ilyen fájdalmat. Úgy éreztem, mintha villám csapott volna belém.”

„Nehéz volt másokkal érintkezni, nem voltak szavak, és nem tudtuk, hogy mások hogyan reagálnak majd. Eleinte senkinek sem tudtam elmondani anélkül, hogy össze ne törtem volna. Nem éreztem jól magam anyával kapcsolatban, és túl korainak éreztem. Abban a percben minden megváltozott. Nem lesz itt, hogy lássa az esküvőnket vagy az unokáit, akiknek soha nem lesz lehetőségük találkozni vele vagy tanulni tőle. Az olyan események, mint a születésnapok és a karácsony, nehezek számunkra, mindig hiányozni fog egy részünk, nem lesz ugyanaz nélküle. Többé nem lesz ott, hogy megnézze a versenyem, és soha többé nem fogom látni őt versenyezni. Soha többé nem fogunk tudni együtt versenyezni, amit nagyon szerettünk. Csak most tértem vissza a sporthoz, aminek egy nagy része hiányzik, és soha többé nem fogok részt venni nyílt országúti triatlonon” – zárta sorait George. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek