Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.09.
Módosítva: 2024.07.09.

„Mikler Rolandra kissrác korom óta felnézek" - példaképéről beszélt a magyar válogatott kapusa

Osztatlan meglepetésre a 39 éves Mikler Roland kapuvédő csak tartalékként szerepel a párizsi olimpián rajtoló férfi kézilabda-válogatottunkban.

Az első két helyen Bartucz László és Palasics Kristóf tűnik fel Chema Rodríguez szövetségi kapitány névsorában. A 22 éves Palasics, akit a januári németországi Eb-n vakbéllel műtöttek a kölni klinikán, olyan formajavulást mutatott, hogy egyszerűen képtelenség volt kihagyni a magyar válogatottból, amelyben Mikler Roland a tartalékok közé került.

Palasics Kristóf
Palasics Kristóf Fotó: Földi Imre

- Hogy a három kapuvédő között mi a sorrendiség, nem tudom, legyen ez az edzők dolga – nyilatkozta a spanyol Ciudad de Logronóban szereplő 22 éves, 199 centi magas, 107 kg-os testsúlyú óriás. - Mikler Roland volt az, akire Veszprémben kissrác-koromban felnéztem.

Beválogatását annak is köszönheti, hogy Rodríguez pályaedzője, a Ciudad klubtrénere, Miguel Velasco felsőfokokban referált a formájáról, amiről egyébként a kapitány a felcsúti központi edzőtáborozás során saját szemével is meggyőződhetett.

- A spanyol bajnokságban a 4. helyen végeztünk, rengeteget tanultam Spanyolországban – folytatja Palasics, aki a Veszprém kölcsönjátékosaként véd Ibériában. - Mindig is nagy álmom volt Veszprémben szerepelni, de addig nagyon sokat kell tanulnom es fejlődnöm.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek