Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.17.

Újabb tragédia történt Kobe Bryant családjában

69 éves korában elhunyt Joe Bryant. Kobe Bryant apja sokáig rossz viszonyban volt világhírű NBA-sztárrá lett fiával, aki 4,5 éve szenvedett végzetes helikopter-balesetet.

69 éves korában meghalt Joe Bryant, a néhai NBA-legenda, Kobe Bryant édesapja – írta az Origo. A nemrég súlyos agyvérzést kapott férfi halála négy és fél évvel azután következett be, hogy fia, az ötszörös NBA-bajnok, kétszeres olimpiai aranyérmes Kobe Bryant és unokája, Gianna helikopter-balesetben elhunyt.

Pamela és Joe Bryant, a néhai Kobe Bryant szülei
Pamela és Joe Bryant, a néhai Kobe Bryant szülei           Fotó: Getty Images

Kobe Bryant apja is szép karriert futott be kosárlabdázóként. Az észak-amerikai kosárlabdaligában összesen nyolc szezont játszott (többek között a Philadelphia 76ers, a San Diego Clippers és a Houston Rockets csapatában), összesen 5252 pontot dobott és 2441 lepattanót gyűjtött. Az NBA után kilenc évig Olaszországban kosarazott, végül 1991-ben Franciaországban fejezte be a pályafutását. Edzőnek állva 23 év alatt többek között a Los Angeles Sparks, a Las Vegas Rattlers és a Boston Frenzy trénere is volt, de Japánban és Thaiföldön is dolgozott.

Kobe Bryant viszonya megromlott a szülivel

Amikor a fia 1996-ban a Lakersbe igazolt, majd randevúzni kezdett későbbi feleségével, Vanessa Laine-nel, a kapcsolatuk fokozatosan megromlott, a szülők részt sem vettek a 2001-es esküvőn. 

Amikor aztán Kobe és lánya, Gigi 2020 januárjában hét másik ember társaságában lezuhant a helikopterrel, Joe Bryant nem is kommentálta az eseményeket.

Kobe Bryant szülei, Joe és Pamela az utóbbi időben komoly anyagi gondokkal küszködtek, és fiuk özvegyétől sem várhattak segítséget a 600 millió dollárra (215 milliárd forint) becsült vagyonából. Nemrég azt tervezték, hogy elárverezik fiuk 2000-ben nyert NBA-bajnoki gyűrűjét. 200 ezer dollárt (72 millió forint) reméltek az értékes relikviáért. 

Az alábbi videót a YouTube-on nézheted meg:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek