Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.07.21.
Módosítva: 2024.07.21.

Hamiltonnak szurkol, a Hungaroringen hangol az olimpiára a magyar kézis

Imre Bence szombaton még Németországban játszott a válogatottal meccset, vasárnap már édesapjával látogatott ki a Forma-1-es Magyar Nagydíjra.

Pénteken és szombaton még Stuttgartban játszott két olimpiai felkészülési meccset a magyar férfi kézilabda-válogatottal Németország és Japán ellen Imre Bence, vasárnap már a édesapjával Imre Gézával a Hungaroringre sietett. 

Két szabadnapot kaptunk, kedden folytatjuk a felkészülést, szerdán pedig indulunk Párizsba 

- mondta lapunknak a magyar válogatott szélsője

Nem ez volt az első alkalom, hogy a helyszínen izgulják végig a Magyar Nagydíjat, 2008 óta többször is ott voltak a lelátókon. 

"Én Hamiltonnak és a Mercedesnek szurkolok, abban bízom, hogy úgy folytatja, ahogy Silverstonban abbahagyta és meglepetés győzelem születik a futamon" - árulta el Imre Bence. 

Imre Bence édesapjával, Imre Gézával, Fotó: Kibédi Péter

Édesapjának, a kétszeres olimpiai ezüst- és bronzérmes vívónak más a favoritja. Amikor összefutottunk velük vasárnap a boxutcában, ő a Ferrari garázsát nézte nagyobb érdeklődéssel. 
"Lecrecnek és a Ferrarinak szurkolok a futamon. Egyelőre még két csapat két pilótájának szorítunk, de jövőre ez változik. Kibekkeltük, hogy Lecrec és Hamilton csapattársak legyenek"
- mondta mosolyogva az egykori vívó.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek