Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
OLDALVONAL

Szerző MM

Létrehozva: 2024.07.19.

Gulácsi a Balatonnál is kemény munkával készül a nagy kihívásra – Fotók

Válogatott kapusunk már a nyaralásán is készül a szezonra. Gulácsi Péter a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián erősít, hogy Lipcsében jó formában kezdje a harcot nagy riválisával.

Nem csak az RB Leipzig új belga tehetsége, Maarten Vandevoordt érkezett egy hete bomba fizikai állapotban a német Bundesliga-csapat edzőtáborába (a 22 éves kapus már az ibizai nyaralásán is szorgalmasan erősített): magyar posztriválisa, Gulácsi Péter sem a nulláról kezdi majd hétfőn a felkészülést az új futballszezonra.

Gulácsi Péter (szemben) és Orbán Willi a Bundesligában egy sor kötelező, a BL-ben bitang nehéz feladat előtt állnak
Gulácsi Péter duzzadni fog az erőtől a lipcsei felkészülése kezdetétől / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A 34 éves lipcsei klubikon, Gulácsi Péter az Európa-bajnokság után Caprin is nyaralt a feleségével.

A háromhetes vakációja utolsó napjait már a Balaton-parton töltik a két kisfiukkal. Gulácsi Péter a Balcsin, már a lipcsei visszatérése előtt megkezdte a ráhangolódást a munkára: a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) diagnosztikai központjában végez erősítő gyakorlatokat.


„Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa a Balatonnál tölt néhány napot pihenésképpen az Európa-bajnokság után. Klubcsapatánál, Lipcsében hétfőn kezdődik el a felkészülés, de a kapus addig sem csak pihen, hanem a NEKA Diagnosztikai Központjában végez erősítő gyakorlatokat”

– olvasható a NEKA Facebook-oldalán.

Gulácsi Péter örömmel jár a NEKA-ra

– A klubtól minimális programot kaptunk, de én már tudom, hogy mire van szükségem.

Gondolkoztam azon, hogy a nyaralóban kialakítok egy konditermet, de itt az akadémián minden feltétel adott, így nagyszerűen megoldhatók az edzések.

A lábmunkámra külön hangsúlyt fektetünk, a belső futófolyosó ehhez is ideális. Mindig örömmel jövök ide

– mondta el Gulácsi Péter, aki magyar válogatottbeli klubtársához, Orbán Willihez hasonlóan hétfőn csatlakozik lipcsei klubcsapatához.

A felkészülésük során amerikai túrára mennek (ott az angol Aston Villa és a Wolverhampton lesz az ellenfelük), majd augusztus 10-én, a 2024/25-ös szezon hazai főpróbáján a francia Paris Saint-Germainnel csapnak majd össze.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Az alábbi videót a YouTube-on nézheted meg:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek