OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.06.03.
Módosítva: 2024.06.03.

Döbbenetes változás: mindenkit sokkolt Szoboszlai csapattársa

Úgy tűnik, hogy Mohamed Szalah tényleg teljesen tiszta lappal indítja a következő szezont. Az egyiptomi klasszis megszabadult a hajától, az okot sejteni lehet.

Az európai klubfutballszezon ugyan véget ért, sok játékos számára azonban jönnek a kontinenstornák, a nyáron Európa-bajnokságot és Copa Américát is rendeznek. Mohamed Szalah egyiptomi származása révén egyikben sem érintett, így két világbajnoki selejtezőt leszámítva nyugodtan tud készülni az új szezonra, ezt azonban egy drámai változással tette meg.

Mohamed Salah
Mohamed Szalah nem akárhogy készül az új szezonra Fotó: AFP

Szalah már az egyiptomi válogatottal várja a június 6-i, Burkina Faso elleni összecsapást, előtte azonban megszabadult az ikonikussá vált hosszú hajától és szinte kopaszra borotválta magát.

A rajongók természetesen azonban elkezdték találgatni, hogy mi lehet a drámai változás oka. Sokak szerint ennek köze lehet a távozáshoz, és szerintük Szalah ezzel akarja jelezni, hogy készen áll egy új fejezetre az életében. A valódi indok azonban vélhetően a hajbeültetés. Hiába a nagy lobonc, Szalah haján már látni lehetett a kopaszodás jeleit, emiatt dönthetett úgy, hogy most, hogy több ideje van, átesik a beavatkozáson.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek